Jonne Junkkarisen ura jatkuu ulkomailla
Julkaistu: 25.04.2018 00.00

Jonne Junkkarisen ura jatkuu ulkomailla

Koko aikuisuransa Happeeta edustanut Jonne Junkkarinen siirtyy ulkomaille. Puolustajan uusi seura on tuore Sveitsin mestari Floorball Köniz, jota valmentaa ensi kaudella vahvan hirvitaustan omaava Jyri Korsman.

Suomen miesten maajoukkueen vakiokasvoihin kuuluva Junkkarinen teki joulun alla kolmen vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa, mutta käyttää nyt sopimuksessa olleen ulkomaanpykälän. Junkkarisen palatessa aikanaan Suomeen, pelaa Vaajakosken kasvatti sopimuskautensa loppuun hirvipaidassa.

Junkkarisen tunnelmat lähdön hetkellä ovat aavistuksen haikeat, joskin mies odottaa innolla tulevaa.

- Äärettömän vaikea päätös jättää rakkaat kaverit, seura sekä fanit hetkeksi taakse ja suunnata ison muutoksen äärelle. Nyt saan kuitenkin ison mahdollisuuden kehittyä pelaajana ja ihmisenä paremmaksi, kun hyvin hoidettu seura ja tuttu valmentaja antavat avaimet omiin käsiini. Haluan vielä erikseen kiittää Suomen parhaita faneja ja kertoa, että kyllä me vielä hirviteatterissa tapaamme, Junkkarinen tunnelmoi.

Happeen liigajoukkueen toiminnanjohtaja Petri Kauko toteaa Junkkarisen lähdön olleen tiedossa jo jonkin aikaa.

- Totta kai olisimme todella mielellämme Junkan täällä pitäneet, mutta emme myöskään halunneet asettua siirron esteeksi. Hienoa, että hän saa mahdollisuuden näyttää kyntensä ulkomailla ja palaa aikanaan sitten hirvipaitaan, Kauko kommentoi.

Happee toivottaa Junkkariselle koko hirviperheen puolesta rutkasti tsemppiä alppimaan valloitukseen!

Seuran uusimmat