Lassi Kotovaara hirvilauman seuraava paluumuuttaja
Julkaistu: 30.05.2017 00.00

Lassi Kotovaara hirvilauman seuraava paluumuuttaja

Happee saa riveihinsä toisen tärkeän paluumuuttajan, kun kaksi edellistä kautta Tampereen Kooveeta edustanut Lassi Kotovaara pukee ensi kaudella ylleen tutun hirvinutun. Niin sentterin kuin laitahyökkääjänkin tontillla operoimaan kykenevän Kotovaaran sopimus on kestoltaan 1+1 vuotinen.

22-vuotias hyökkääjä on urallaan ehtinyt esiintyä jo 121 Salibandyliigan runkosarjan ottelussa keräten siinä sivussa mukavat 80+52=132 tehopistettä. Ennen Tampereelle siirtymistään hirvipaitojen kasvatti Kotovaara oli muun muassa mukana voittamassa Happeen seurahistorian ensimmäistä suomenmestaruutta kaudella 2013-2014.

Kotovaaran mukaan Jyväskylään palaamisen taustalla vaikutti moni asia.

- Haluan päästä taas pelaamaan pudotuspelejä ja taistelemaan joukkueen kanssa siitä kirkkaimmasta mitalista. Uskon, että Happee on tässä kohtaa myös paras vaihtoehto viime kaudella kadonneen pelihuumorin löytämiseen. Kun vielä saatiin siviiliasiat järjestymään, oli päätös lopulta helppo, Kotovaara toteaa.

Rightin puolelta pelaava ja hyvin peliä lukeva Kotovaara tuo hirvilauman hyökkäykseen reilusti variaatioita. Mies itse kokee vahvuuksiensa palvelevan juuri hyökkäyspelaamista.

- Kyllähän ne vahvuuteni hyökkäyspäästä löytyvät. Pidän itseäni taitavana, viisaana ja monipuolisena pelaajana, Kotovaara pohtii.

Tulevaa kautta Kotovaara odottaa jo malttamattomana.

- Tavoitteena on ilman muuta nousujohteinen ja sitä kautta menestyksekäs kausi. Henkilökohtaisella tasolla odotan suurta tasonnostoa viime kauteen nähden. Siinä on oikeastaan pakko onnistuakin, sillä meillä on kasassa erittäin laadukas ryhmä, jossa kilpailu pelipaikoista on todella kovaa, Kotovaara päättää.


Happeen sopimuspelaajat 2017-2018 (tilanne 31.5.2017)

Pelaajien uratilastoihin nimen linkistä.

Puolustajat

Hyökkääjät

Seuran uusimmat