Otteluennakko - Uusi viikko käyntiin Suomen Chicagossa
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 06.10.2024 15.19

Otteluennakko - Uusi viikko käyntiin Suomen Chicagossa

Huonon pelin jälkeen paras mahdollinen lääke on uusi peli, mahdollisimman pian. Hirvilauma on ehtinyt viikonlopun käsitellä kauden ensimmäistä varsinaisen peliajan tappiotaan FBC Turkua vastaan perjantaina. Lauantaina levättiin, sunnuntaina treenattiin ja maanantaina käynnistetään uusi viikko pelipäivällä Lahdessa. Vastassa on Seppo Pulkkisen luotsaama, sarjataulukon jumbojoukkue, LASB.


LASB - Happee ma 7.10. klo 18.30 Suurhalli, Lahti

LASB koki tälle kaudelle kovia menetyksiä kenttäpelaajien osalta, eikä valmentajalegenda Seppo Pulkkisen joukkueella ole ollut kovin helppo kauden alku. LASB on pelannut yhteensä viisi ottelua, joista se on hävinnyt neljä. Runsasmaaliset tappiot joukkue on kärsinyt Nurmon Jymylle (11-4), FBC Turulle (2-10) ja TPS:lle tänä viikonloppuna Mäntyharjun tapahtumaottelussa (1-6). Valonpilkahduksia ovat olleet hallitsevan mestari Oilersin haastaminen käytännössä maalin pelillä (4-6 tappio), sekä voitto EräViikingeistä viime keskiviikkona rankkareilla (4-5).

LASBilla on ollut samoja haasteita kuin aiemmilla kausilla, tulosta ei meinaa syntyä hyökkäyspäässä: LASB on vähiten maaleja tehnyt joukkue (3,2 per ottelu). Viime kaudella lahtelaiset olivat samassa tilastossa sarjan toiseksi viimeinen, keskiarvolla 3,9 per ottelu. Se oli ylivoimaisesti vähiten playoff-joukkueista, jonne LASB nousi nippanappa viime metreillä.

Etenkin tuloksenteon osalta rightin puolen hyökkääjä Niko Einiö on joukkueensa arvokkain pelaaja. Fyysisesti vahva, taitava ja hyvän laukauksen omaava Einiö on iskenyt viidessä pelissä tehot 7+1=8 ja tulee todennäköisesti kantamaan joukkueensa parhaan pistemiehen Kamux-paitaa koko kauden. Hirvipuolustukselle vinkki: Einiö kiinni.

Edellinen kohtaaminen: 10.1.2024 LASB - Happee 1-8
Sijoitus: LASB 12. (0-1-0-4). Happee 5. (3-0-1-1)
Pörssikärjet: LASB, Niko Einiö (5. 7+1=8). Happee, Niko Laiti (5. 5+1=6)
Ylivoima: LASB 33,3% (8.) Happee 25,0% (10.)
Alivoima: LASB 33,3% (11.) Happee 75,0% (2.)


Pelaajakommentit - Arttu Pylväläinen

"Onneksi pääsee näin nopeesti edellisen pelin jälkeen hakemaan kolmea pistettä. Sunnuntaina oli hyvä asenne treeneissä niin se sama kun tuodaan peliin niin hyvä tulee! Peli vaatii kaikilta hyvän asenteen ja valmistautumisen alusta asti!"


Ennakon ja Hirviteatterin kahvit tarjoaa Unison Coffee!

Kuva: Esa Jokinen

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ