Happee ja Linkki lippuyhteistyöhön - Kausikortit ja pääsyliput sisältävät matkustusoikeuden!
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 14.08.2024 12.00

Happee ja Linkki lippuyhteistyöhön - Kausikortit ja pääsyliput sisältävät matkustusoikeuden!

Happeen liigajoukkue ja Jyväskylän seudun joukkoliikenne Linkki laajentavat yhteistyötään kaudelle 2024-25 lippuyhteistyön myötä! Tulevalla kaudella Happeen kausikortit ja yksittäisten otteluiden liput sisältävät matkustusoikeuden Linkkiin aina Happeen pelipäivinä.

Matkustusoikeus koskee kaikkia Happeen kauden 2024-25 kausikortteja, sekä yksittäisiä ottelulippuja (HUOM! Ei lippupaketteja, kuten perheliput). Matkalippu on voimassa aina 3 tuntia ennen ottelun alkua ja 4 tuntia ottelun alkamisen jälkeen. Esimerkiksi jos kotipeli alkaa klo 18.30, matkustusoikeus alkaa kyseisenä päivänä klo 15.30 ja päättyy 22.30. Bussivaihtoja ei ole rajoitettu ja matkustusoikeus koskee koko Linkin toimivalta-aluetta. Kausikorteissa ja Tiketin kautta ostetuissa irtolipuissa oleva QR-koodi toimii paikallisliikenteen linja-autoissa matkalipun tavoin, ja samaa QR-koodia käytetään ottelutapahtumien sisääntulossa.

"Olemme keskustelleet lippuyhteistyöstä paikallisliikenteen kanssa aiemmillakin kausilla. Hirviteatterin muutto kauemmas Jyväskylän keskustasta lisäsi entisestään tarvetta tälle yhteistyölle. Olemme todella iloisia siitä, että saamme homman pyörimään heti kauden alusta alkaen, ja pystymme näin tarjoamaan Hirviteatterin katsojille erinomaisen vaihtoehdon ottelutapahtumiin kulkemiseen.” kommentoi Happeen markkinointipäällikkö Jussi Kemppi.

”Joukkoliikenteen käyttö vapaa-ajan matkustamisessa on kasvussa. Vapaa-ajan matkat ovatkin selvitysten mukaan suurin yksittäinen syy matkustamiseen. Linkki pääsee nyt tarjoamaan kestävän liikkumisen mahdollisuutta Happeen peleihin kulkeville. Tämän kaltaiset yhteistyökuviot lisäävät joukkoliikenteen käyttöä entisestään." toteaa Linkki-joukkoliikenteestä vastaava palvelupäällikkö Kari Ström.

Happeen kotipelit alkavat perjantaina 20.9. SPV:tä vastaan vielä viimeistä kertaa Jyväskylän Monitoimitalolla. Marraskuusta eteenpäin kotiottelut siirtyvät Laukaan Leppäveden uudelle Hirviareenalle. Lippuyhteistyö on voimassa kaikissa kauden 2024-25 kotiotteluissa. Linkin linjat kulkevat kattavasti sekä Monnarille että Hirviareenalle, sekä eri puolilta Jyväskylää että Laukaasta. Tarkemmin kulkeviin vuoroihin voi tutustua Linkin Reittioppaasta.

Huom! Mikäli ostit fyysisen kausikorttisi jo kesällä Sokkarilta, ja haluat siihen matkustusoikeuteen oikeuttavan QR-koodin, ole meihin yhteydessä:

Jussi Kemppi
jussi.kemppi@happee.fi
0400278173

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ