Sopimusuutisia - Jonne Junkkarinen jatkaa Happeessa kahden vuoden jatkosopimuksella
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 28.03.2024 12.00

Sopimusuutisia - Jonne Junkkarinen jatkaa Happeessa kahden vuoden jatkosopimuksella

Kausi 2023-24 on tullut päätökseensä, ja nyt on aika kääntää katseita tulevaan todella merkittävän sopimusuutisen myötä. Jonne Junkkarinen on tehnyt kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen Happeeseen. Sopimus kattaa kaudet 2024-25 ja 2025-26.

"Hieno fiilis jatkaa Hirvissä. Vaikeita aikoja on seura elänyt, mutta hommat ei omalta osalta muutu kunnes seura tai oma kroppa toisin ilmoittaa! Teatteri muuttaa ja toivon mukaan yleisö löytää edelleen hienosti paikalle. Nuoret vasat parantaa vuosi vuodelta niin kilpailukykyinen orkesteri varmasti edelleen kasassa. Nähdään jälleen ensi kaudella!" kommentoi Jonne Junkkarinen jatkosopimustaan.

Jonne Junkkarinen, 33, on yksi kaikkien aikojen parhaista puolustajista Happeessa. Paria Sveitsissä vietettyä kautta lukuun ottamatta Junkkarinen on edustanut Happeeta koko uransa ajan, kaudesta 2009-10 lähtien. 281 liigaotteluun (7. eniten seurahistoriassa) on syntynyt tehot 48+124=172. Junkkarinen on seurahistorian toiseksi tehokkain puolustaja Otto Tikan jälkeen (229 pistettä). Palkintokaapista löytyy Suomenmestaruus, kaksi hopeaa ja yksi pronssi. Kansainvälisellä tasolla Junka on voittanut maailmanmestaruuden vuonna 2016 sekä MM-hopeaa 2021 kotikisoissa. Junkkarinen on viimeiset kaksi kautta toiminut Happeen liigajoukkueen kapteenina.

"Jonne on joukkueen liideri, joka omalla esimerkillään johtaa joukkoja illasta toiseen. Se, että saatiin joukkueen kapteeni sitoutumaan Hirviin seuraavaksi kahdeksi kaudeksi, on koko seuralle todella merkittävä juttu. Vaikka Jonnella olisi ollut ottajia niin Suomessa kuin ulkomaillakin, niin mahtava nähdä, että miehellä sykkii todellinen Hirvisydän." kommentoi Happeen liigajoukkueen manageri Petri Kauko.

Junkkarisen matkassa mukana Jari Hintikka Oy, Sohwi ja Sulunpuu Oy

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ