Piste tarttui matkaan runkosarjan viimeisestä Hirviteatterista
Julkaistu: 28.02.2024 22.17

Kova matsi, upea Hirviteatteri, vain lopputulos jää harmittamaan. Happeen liigahirvet ottivat mittaa Nokian KrP:stä runkosarjan viimeisessä kotiottelussa, keskiviikkoiltana Jyväskylän Monitoimitalolla. Hirvet ja Näädät ovat viime vuosina pelanneet lähes poikkeuksetta hyvin pienten marginaalien otteluita ja näin oli myös tänään. Ottelu oli alusta saakka maalin peli ja lopulta pisteiden kohtalo ratkottiin jatkoajalla, jossa vierasjoukkue KrP rokotti ensimmäisen minuutin aikana. Lopputulos 4-5 (0-0, 2-2, 2-2, 0-1). Happeen maaleista tänään vastasivat Jami Manninen (2) ja Markus Salmi (2).

Esimakua pudotuspeleistä

Kevät lähestyy ja kyllä se näkyy kentälläkin. Tämän illan kamppailu pelattiin playoff-hengessä: Äärimmäisen tiukkaa pienten marginaalien peliä, kovaa kamppailua ja ennen kaikkea tunnetta. "Joukkueen henkinen tila oli tänään äärimmäisen vahva ja se kesti loppuun saakka" kommentoi päävalmentaja Tero Kotilainen ottelun jälkeen. Nokian KrP ja Happee saattavat hyvinkin olla yksi ensimmäisen kierroksen ottelupareista, ja tämän illan perusteella olisihan se melkoisen mehukas.

Manninen ja Salmi vireessä

Vähemmän yllättävät pörssimiehet nousivat jälleen esille. Jami Manninen avasi Hirvien maalinteon toisessa erässä ja räjäytti Hirviteatterin tasoitusosumallaan ajassa 58.19. Markus Salmi säesti myös kahdella osumallaan ja jatkoi maaliputkeaan (kolmeen viime peliin 7 maalia). Ykköspyssyt saavat paljon vastuuta ja ovat myös lunastaneet tehojen merkeissä viime peleissä, mikä on äärimmäisen tärkeää joukkueelle.

10 kotivoiton runkosarja

Tässä kohtaa voidaan vetää runkosarjaa jo hieman yhteen, ainakin kotiotteluiden osalta. Happeen recordi Hirviteatterissa tämän runkosarjan osalta oli 8-2-3-4. 10 voittoa ja 7 tappiota jättää hieman toivomisen varaa, mutta Classic-pyllähdyksen jälkeen on kenttätuote Hirviteatterissa näyttänyt valoisammalta. Kotiotteluista kohokohtana on varmastikin ollut 9-8 voitto Oilerista lokakuussa. Joukkue odottaa vesi kielellä Hirviteatterin kevään pelejä, nähdään taas muutaman viikon päästä!