Voitto maistuu makoisalta - Kolme pointtia OLS-pelistä
Julkaistu: 28.01.2024 20.19

Voitto maistuu makoisalta - Kolme pointtia OLS-pelistä

Back-to-back viikonloppu on takana ja Happeen liigamiehistö päätti tappioputkensa kotiyleisön edessä Hirviteatterissa! Lopputulos OLSia vastaan vakuuttava 8-3 (4-2, 1-1, 3-0). Peli-ilme ja valmistautuminen otteluun olivat tänään sillä tasolla millä pitääkin, ja kuten monesti, niiden pienten yksittäisten tilanteiden voittaminen ratkaisi ottelun. Hirvivaaraa soitattivat tänään Jonne Junkkarinen, Ville Heiska, Stefan Hutzli, Perttu Koljonen, Joel Lahti, Niklas Kuisma (ensimmäinen liigamaali Hirvipaidassa!), Matti Minkkinen ja Eppu Suhanto.


MAALEJA

Kuten eilisessä raportissa ja alkuhaastatteluissa todettu, orastava maalinteko-ongelma on vaivannut Happeeta viime aikoina. Vaarallisille paikoille ei olla päästy tarpeeksi, ja viimeistely on ontunut. Tänään saatiin todella isoja ja ennen kaikkea helpottavia onnistumisia hyökkäyspäähän, kun peräti kahdeksan Hirveä onnistuivat maalinteossa ja yhteensä 11 pääsi tehopisteille.

Kolmoskenttä +3

Kyseessä oli todellakin joukkuevoitto, mutta erikseen kunniamaininnan saa kolmoskenttä: Perttu Koljonen, Stefan Hutzli, Niko Laiti, Niklas Kuisma ja Kasper Tähkä, jotka kaikki kirjasivat tehosarakkeeseen +3 merkinnät. Viisikko sai jatkuvasti painetta aikaan hyökkäyspäähän ja tärkeitä onnistumisia palkinnoksi.

Pörssipakit

Onko puolustajat sittenkin niitä kovimpia pistelinkoja? Myös tänään kovimmat pörssit ottelussa kirjasivat Happeen puolustajat, ja puolet maaleistahan tuli tosiaan pakkien toimesta. Pakkipari Suhanto-Junkkarinen ovat molemmat myös kahden ottelun maaliputkessa.


Hirvipörssi:

Eppu Suhanto 1+1=2
Matti Minkkinen 1+1=2
Kasper Tähkä 0+2=2
Stefan Hutzli 1+0=1
Jonne Junkkarinen 1+0=1
Joel Lahti 1+0=1
Ville Heiska 1+0=1
Perttu Koljonen 1+0=1
Niklas Kuisma 1+0=1
Niko Laiti 0+1=1
Jami Manninen 0+1=1

Kuva: Iina Kautto

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ