Niukka tappio Kokkolassa - Kolme pointtia SPV-pelistä
Julkaistu: 27.01.2024 19.07

Viikonlopun ensimmäinen taisto on päättynyt ja Hirvilauman pettymykseksi peliesitys ei tänäänkään riittänyt sarjapisteisiin saakka. Happee johti ottelua 0-1 ja 1-2 mutta kotijoukkue SPV käänsi pelin viimeisellä neljällä minuutilla. Tasoitusosuma syntyi ajassa 56.32 Miika Latvalan kaukolaukauksella, ja voittomaaliksi jäänyt 3-2 maali siirretyn rangaistuksen aikana ajassa 58.35 Konsta Haukkalan toimesta. Happeen maaleista vastasivat Eppu Suhanto ja Jonne Junkkarinen.

Ratkaisuhetkillä kaveri halusi enemmän

Ottelu oli hyvin Happeen hallussa viimeisille minuuteille saakka, ja viimeisessä erässä oli myös paikat lisätä eroa ja jopa ratkoa peli. Puolikkaita läpiajoja ja A-luokan laukaisupaikkoja tuli, mutta niistä ei onnistuttu naulaamaan. SPV näytti jälleen vaarallisuutensa ratkaisuhetkillä ja kairasi väkisin pisteet kotiin. Varmasti yksi ärsyttävimmistä tavoista hävitä ottelu.

Tehokkuus kateissa

Viimeiseen neljään peliin (ml. Suomen Cupin välierä) Hirvilauma on onnistunut tekemään vain 9 maalia. Se on auttamatta liian vähän ja nyt pitää nopeasti keksiä keinot orastavan maalinteko-ongelman ratkaisuksi. Etenkin kärkihyökkääjiltä tarvitaan nyt enemmän, sillä kolmoskenttä ja pakit ovat vastanneet viime pelien maaleista.

Kauden pisin tappioputki

Happeella on käsillään kauden pisin tappioputki, kun Guggenheimia ei olla päästy soittamaan neljään edelliseen peliin. Kauhean kauan ei ole aikaa korjata tätä notkahdusta, ennen kuin runkosarja saapuu pääteasemalle. Tässä kohtaa ratkotaan asetelmia pudotuspeleihin ja mm. kotietu karkaa koko ajan. Huomenna uusi yritys Hirviteatterissa.