Kirvelevä maalin tappio - Kolme pointtia Indians-pelistä
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 20.01.2024 18.22

Kirvelevä maalin tappio - Kolme pointtia Indians-pelistä

Happeen liigamiehistö palasi kotikentälle Jyväskylän Monitoimitalolle lauantai-iltapäivänä, ensimmäistä kertaa kalenterivuoden 2024 aikana. Pauhaavan kotiyleisön harmiksi tulos jätti toivomisen varaa ja vierailija Westend Indians vei sarjapisteet mennessään. Pienistä marginaaleista nämä on monesti ollut kiinni Intiaaniheimoa vastaan ja sitä se oli tänäänkin, kuten 3-4 (1-0, 2-3, 0-1) lopputulos kertoo. Maalinteossa tänään onnistuivat Matti Minkkinen ja Teuvo Kinnunen (2). Mainittakoon myös että Julius Sieppi saalisti liigauransa ensimmäisen tehopisteen, syöttämällä Kinnusen 3-2 maalin!


Pienet asiat ratkaisivat isot pisteet

Hirvilauma oli onnistunut nollaamaan keskiviikkoillan mahalaskun Espoossa ja tänään kentällä nähtiin eri joukkue. Kuten ennakossa perattiin, ei Indiansia vastaan kuitenkaan "ihan ookoo" riitä. Ottelun käännekohta oli voittomaaliksi jäänyt Valtteri Kainulaisen osuma ajassa 51.16, juuri kun Joel Lahti vapautui jäähypenkiltä. Happee ei onnistunut purkamaan alivoiman lopussa painetta ja hyvin pelattu kaksiminuuttinen alivoimalla valui hukkaan Indiansin rokottaessa poikkisyötöllä ja tarkalla vedolla ylähyllylle. Hyvästä paineesta huolimatta lopussa ei saatu tarvittavaa onnistumista ylivoimalla tai kuudella viittä vastaan. Mainittakoon myös, että Indians peitti yhteensä 28 laukausta ottelussa.

Kotietu meinaa päästä karkuun

Tässä kohtaa kautta voidaan jo alkaa puhumaan tulevista pudotuspeleistä ja asetelmista niihin. Tämän iltapäivän matsi oli "kuuden pisteen peli" ja Indians pääsi nyt peräti 8 pisteen karkumatkalle Happeesta (toki yksi pelattu peli enemmän). Keskinäiset ottelut menivät runkosarjassa Indiansille sarjapistein 5-4, jokainen peli päättyi vierasvoittoon. Pelejä runkosarjassa on jäljellä toki 9 kappaletta, eli kaikki on vielä auki.

Kinnunen, Niemelä onnistujina

Happeen onnistujiksi voidaan tänään kirjata kolmoskentässä aloittaneet Teuvo Kinnunen ja Marius Niemelä. Teuvo iski 2/3 Happeen maaleista ja sai suurimmat peliminuutit koko kaudella, pelaten viimeisen erän kakkosketjun laidassa ja myös kuudella viittä vastaan lopussa. Marius Niemelä nappasi syöttöpisteen Teuvon ensimmäiseen maaliin ja oli rakentamassa myös toista osumaa. Marre nostettiin viimeisessä erässä ykkösketjuun, Salmen ja Laitin keskelle.


Hirvipörssi:

Teuvo Kinnunen 2+0=2
Matti Minkkinen 1+0=1
Julius Sieppi 0+1=1
Marius Niemelä 0+1=1
Markus Sipronen 0+1=1

Kuva: Esa Jokinen

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ