Happeen liigajoukkue 2023-24
Julkaistu: 22.06.2023 12.00

Happeen liigajoukkue 2023-24

Juhannuksen kunniaksi on aika julkaista Happeen liigajoukkue kaudelle 2023-24. Joukkueessa on tällä hetkellä 2 maalivahtia, 11 puolustajaa ja 13 hyökkääjää. Pelaajistosta suurin osa on tuttuja nimiä edelliseltä kaudelta, ja vaihtuvuus on huomattavasti pienempää kuin viime kauteen lähdettäessä.

Maalivahdit

#31 Miika Aaltokallio
#77 Pietari Jääskeläinen

Puolustajat

#8 Julius Sieppi
#12 Vertti Seppälä
#13 Kasper Tähkä
#27 Jonne Junkkarinen
#38 Arttu Pylväläinen
#60 Eppu Suhanto
#66 Joel Lahti
#70 Perttu Koljonen
#82 Markus Sipronen
#89 Jami Markkanen
#95 Niklas Kuisma

Hyökkääjät

#11 Eemeli Horttanainen
#14 Matti Minkkinen
#16 Julius Tuominen
#18 Roni Laasonen
#19 Kaapo Siekkinen
#23 Stefan Hutzli
#68 Ville Heiska
#71 Niko Laiti
#72 Markus Salmi
#81 Jami Manninen
#85 Teuvo Kinnunen
#90 Paavo Siekkinen (P22)
#91 Timi Kotka

"Hyviä ja lahjakkaita pelaajia on paljon joukkueessa. Joukkue kokonaisuutena on suunniteltua jatkumoa osittain jopa 2v ja viime kauden takaa. Hienoa, että viime kauden isompien muutosten jälkeen ryhmässä on nyt vähemmän vaihtuvuutta ja riittävästi pysyvyyttä. Sopiva mixaus kokemusta, nousukkaita pelaajia ja nuoria on hyvä juttu joukkueen rakenteelle. Pyritään jatkamaan nousujohteista tarinaa taas tulevallakin kaudella." kommentoi päävalmentaja Tero Kotilainen.

Valmennus ja taustat

Tero Kotilainen - Päävalmentaja
Keke Matilainen - Valmentaja
Iivo Pantzar - Valmentaja
Jarno Virta - Tilastovalmentaja
Valtteri Viitanen - Maalivahtivalmentaja

Petri Kauko - Manageri
Jussi Kemppi - Markkinointi
Timo Talkio - Joukkueenjohtaja
Jesse Ekman - Huoltopäällikkö
Markku Lappi - Huoltaja
Niilo Konttinen - Urheilupsykologi

Valmennus vahvistuu, kun Sveitsin liigan Chur Unihockeytä viime vuodet valmentanut Iivo Pantzar liittyy Tero Kotilaisen johtamaan valmennustiimiin. Happeen juniorijoukkueiden maalivahteja valmentanut Valtteri Viitanen siirtyy myös liigajoukkueen vahvuuteen. Aiemmin P22-joukkueen joukkueenjohtajana toiminut Timo Talkio ottaa haltuunsa liigajoukkueen jojon tehtävät. Taustatiimiä vahvistaa myös Niilo Konttinen, joka toimii liigajoukkueen urheilupsykologina.

"Joukkue on ollut jo tovin kasassa ja meillä on hyvä kilpailu joukkueen sisällä ihan jokaiselle pelipaikalle. Lisäksi saimme Iivon ja Valtterin myötä loistavat lisät valmennukseen. Meillä on vielä neuvottelut kesken parin pelaajan kanssa, näistä kerromme lisää myöhemmin mikäli asiat etenevät meille mieluisasti. Uskon vahvasti että tuleva kausi on vielä parempi kuin viime kausi ja Happee tulee taistelemaan ihan kärkisijoista." kommentoi Happeen liigajoukkueen manageri Petri Kauko.

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ