Sopimusuutisia - Markus Salmi jatkaa Happeessa!
Julkaistu: 13.02.2023 18.13

Sopimusuutisia - Markus Salmi jatkaa Happeessa!

Ensi kauden liigajoukkue rakentuu pikkuhiljaa ja nyt saatiin jälleen kiinnitettyä iso palanen: Markus Salmi jatkaa Happeessa 1+1 vuotisella sopimuksella! Sopimus kattaa kauden 2023-24 ja siinä on optio kaudesta 2024-25.

Toista kauttaan Happeen paidassa pelaava Markus Salmi, 22, pelaa uransa tehokkainta kautta (26. 22+14=36). Vasemmalla laidalla viilettävä hyökkääjä on ottanut koko ajan isompaa ja isompaa roolia Happeen hyökkäyksessä ja on esimerkiksi yksi vaarallisimmista ylivoimapelaajista. Happeessa Matu on pelannut yhteensä 48 ottelua kahden kauden aikana ja näissä on syntynyt 43 maalia ja 18 syöttöpistettä. Hän on edustanut liigaurallaan Happeen lisäksi EräViikinkejä. Koko liigauran saldo on 118 ottelua ja 85+36=121 tehopistettä.

"Hienoa että "Matu" haluaa jatkaa Jyväskylässä ja saa valmentajana edelleen auttaa hänenkin kehittymistään pelaajana. Hän on kasvamassa kovaa vauhtia liigan vasempien laitureiden eliittijoukkoon." kommentoi Happeen liigajoukkueen päävalmentaja Tero Kotilainen.

Salmi on muodostanut tällä kaudella yhdessä Kaapo Siekkisen ja Niko Laitin kanssa yhden liigan parhaista hyökkäysketjuista. Kolmikko pelasi yhdessä myös ison osan viime kaudesta ja he ovat tuttuja toisilleen jo junnumaajoukkueista.

"Joukkueena meille oli tärkeää, että koko Ankkalinnan kolmikko jatkaa. Kolmikko on tehnyt tällä kaudella yhdessä jo yli 70 maalia ja "Matu" on siitä hienosta kolmikosta yksi tärkeä palanen." Kotilainen jatkaa.

Mies itse kommentoi juuri kirjoittamaansa jatkosopimusta seuraavasti:

"Päätökseen vaikutti se, että ollaan saatu hyvien ystävien kanssa kenttä kasaan ja vaikka tälläkin kaudella ollaan saatu tehoja ja peli on näyttänyt välillä ihan hyvältäkin, näen tosi ison mahdollisuuden, niin mulla henkilökohtaisesti kuin myös meidän koko kentällisellä, ottaa askelia kohti liigan eliittiä. Päätöstä helpotti myös se, että Hirviteatterissa kotiyleisön edessä on ihan erilaista pelata kuin muualla. Moni puhuu kotiyleisön tuesta kliseisesti, mutta itselle se tuki ja kannustus tuo peleihin aina ekstraa. 2 kautta Happeessa on ollut hienoja, on huikea porukka ympärillä ja itsekin olen kehittynyt niin pelaajana kuin ihmisenä.

"Ensi kaudella isoja kehitysaskelia henkilökohtaisesti fysiikassa ja samalla kehitetään meidän kentällisen peliä, niin hyvä tulee :)"

"Faneille terveiset, että nähdään myös ensi kaudella Hirviteatterissa, kannattaa tulla katsomaan Ankkalinnan möyhimistä!" - Markus Salmi #72


Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ