​Toinen kiinnitys välieräpaikkaan – Kolme pointtia Game 2:sta
Julkaistu: 18.03.2023 21.02

Hirvilauma jatkaa rytkimistään! Happee kävi nappaamassa ison ryöstön Seinäjoen Urheilutalolta lauantai-illan toisesta puolivälieräottelusta. Loppulukemat vaihderikkaassa ottelussa 5-8. Hirvien maaleista vastasivat Niko Laiti, Juuso Heikkinen (2), Matti Minkkinen, Markus Salmi (2), Jami Manninen ja Teuvo Kinnunen.

Johtoasema pysyi vaikeista hetkistä huolimatta

Hirvet painelivat ottelun ensimmäisessä erässä 0-3 johtoon ja peli oli erittäin hyvin uomissaan. SPV:n onnekas kavennusosuma erän viimeisillä sekunneilla ja Happeen maalin haaston vuoksi tullut 2 minuutin alivoima toisen erän alkuun käänsi pelin hetkellisesti Peliveljille, mutta johtoasema säilyi. Ottelussa osoitettiin todella loistavaa alivoimapelaamista ja myös kuudella viittä vastaan puolustamista.

Juuso Heikkinen illan isäntä

Hessun kevät! Kokenut hyökkääjä oli illan hahmo iskien 0-2 maalin, syöttäen 5-7 osuman Teuvo Kinnuselle ja viimeistelemällä loppulukemat tyhjiin. Hessu oli muutenkin erittäin näkyvä koko ottelun ajan ja paikkoja oli tehdä enemmänkin maaleja.

Ville Heiska onnistui kovassa paikassa

Ville Heiska palasi tänään pelaavaan kokoonpanoon ja vastikään 17 vuotta täyttänyt superlupaus iskettiin samantien ykköskentän keskelle. Heiska osoitti, että ei paljoa päätä palele tosipeleissä ja pelasi todella vakuuttavan ottelun tappaen mm. alivoimaa ja pelaten isoja minuutteja ottelun viimeisillä minuuteilla, kun puolustettiin johtoasemaa. Vaikea paikka ja joka jätkästä ei todellakaan olisi tuohon suoritukseen.