Runkosarja päättyy kotivoittoon - Kolme pointtia Indians-pelistä
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 11.03.2023 20.40

Runkosarja päättyy kotivoittoon - Kolme pointtia Indians-pelistä

Runkosarja on nyt taputeltu ja viimeisestä ottelusta napattiin komea kotivoitto Westend Indiansista, lukemin 8-5. Tuttuun tapaan Inkkarit oli haastava vastustaja Hirviteatterissa ja helpolla ei tänäänkään tullut voitto. Maalinteossa onnistuivat Arttu Pylväläinen, Kaapo Siekkinen (3), Perttu Koljonen, Jami Manninen, Roni Laasonen ja Juuso Heikkinen.


Runkosarjan kolmonen

Kolmen pisteen voitto ja KrP:n suora voitto Classicista tarkoittaa, että Happee on tämän kauden runkosarjassa kolmas! KrP nousi runkosarjan voittoon ja TPS tipahti kakkoseksi. Kolmossija on Happeen paras runkosarjasijoitus sitten kauden 2015-16, kun oltiin kakkosia.

Kaapo Siekkinen voitti sisäisen pistepörssin hattutempullaan

Happeen sisäinen pistepörssi oli äärimmäisen tasainen ja kalkkiviivoille asti meni ratkaisu. Kaapo Siekkinen oli Indians-pelin hahmo ja iski kauden ensimmäisen hattutemppunsa. Kaapo voitti Hirvipörssin lopulta 33 ottelun tehoilla 34+13=47. Jami Manninen oli tasapisteissä tehoin 22+25=47.

Heikkinen tasoihin Kaukon kanssa

Koko kauden ollaan seurattu Juuso Heikkisen kaikkien aikojen maalitilastoa ja että saavuttaako hän vielä tällä kaudella Happeen kaikkien aikojen maalipörssissä kakkossijalla olevaa Petri Kaukoa. Hessu iski tänään tyhjiin ottelun loppulukemat 8-5 ajassa 56.50 ja nousi näin samaan maalimäärään, 258, kuin Kauko ja nämä entiset ketjukaverit pitävät nyt tuon pörssin kakkossijaa. Kärjessä on tänäänkin osunut Jami Manninen (311)


Kohti pudotuspelejä! Happeen osalta pudotuspelien avausottelu pelataan ensi torstaina 16.3. klo 18.30 alkaen Jyväskylän Monitoimitalolla. Vastustaja selviää myöhemmin tänään illalla. Pysykää kanavilla!

Kuva: Esa Jokinen