Sopimusuutisia - Niko Laiti jatkaa Hirvipaidassa!
Julkaistu: 10.01.2023 10.25

Sopimusuutisia - Niko Laiti jatkaa Hirvipaidassa!

Hirvilauman fokus on täysin käsillä olevassa kaudessa, mutta käännetään katseita hieman jo tulevaan. Niko Laiti ja Happee ovat solmineet 1+1-vuotisen jatkosopimuksen, alkaen kaudesta 2023-24.

Niko Laiti, 22, pelaa nyt toista kauttaan Hirvipaidassa ja on uransa kovimmassa pistevireessä. 20 ensimmäiseen otteluun on syntynyt 17+13=30 tehopistettä ja vauhti on vain kiihtynyt, mitä pidemmälle kausi on edennyt. Koko uran saldo Laitidolla on 104:ssä liigaottelussa 55+41=96. Hän on edustanut liigaurallaan myös Indiansia ja Oilersia.

Päävalmentaja Tero Kotilainen on mielissään Laitin jatkosopimuksesta ja pitää häntä hyvin esimerkillisenä pelaajana:

"Hienoa, että Niko jatkaa uraansa Happeessa. Hän on loistava persoona joukkueessa. Hän on kasvanut ihmisenä ja kehittynyt pelaajana viimeisen 1,5 vuoden aikana isoin harppauksin. Ja kehittyminen varmasti jatkuu edelleen, koska hän tekee paljon töitä itsensä kehittämisen eteen. Se työmoraali ja asenne itsensä kehittämiseen on hyvä esimerkki muillekin pelaajille. Pelaajana Niko on yksi liigan parhaita viimeisen kolmanneksen pelaajia hyökkäyspelissä ja sellaisille pelaajille on kaikissa menestyvissä joukkueissa käyttöä."


Mitkä fiilikset juuri jatkosopimuksen allekirjoittaneella Laitilla on itsellään?

"Tottakai hyvät on fiilikset kun pääsee jatkamaan Hirvipaidassa tulevaisuudessakin. Täällä on ollut hyvä kehittyä pelaajana sekä ihmisenä ja ottaa uusia askeleita uralla! Happee on tarjonnut todella hyvät olosuhteet, että on pystynyt treenaamaan aamuisin ja iltaisin laadukkaasti ja sitä kautta viety sitä omaa juttua eteenpäin. On ollut nättiä nähdä kuinka paljon valmennus panostaa yksilöllisesti pelaajiin ja on valmis uhraamaan meidän eteen paljon omia asioita niin ei tätä tietä kannata jättää kesken, koska hommia on vielä paljon jäljellä. Haluan myös tavoitella voittoa ja uskon ja tiedän että nyt ja tulevaisuudessa se on mahdollista täällä niin ei täältä kannata lähteä mihinkään pois. Viimeisenä kakun päälle on aina muistettava kuinka törkeen hienoa on päästä pelaamaan parhaan kotiyleisön edessä tätä lajia mikä on iso syy miks tätä lajiakin harrastaa!"

"Puoltoista vuotta täällä ollaan keretty olemaan jo ja kokoajan vaan tämä ympäristö alkaa tuntumaan kotosammalta niin ei täältä ole kiire lähteä pois. Pakko nostaa framille kuinka siistiä on ollut päästä pelaamaan ”poikain kanssa” ja siihen kun laitetaan vielä yks maajoukkue pakki alle joka pitää vaatimustason ja muutenkin järjen pelissä nii ei voi kuin nauttia! Happeessa on ollut myös älyttömän hyvä joukkuehenki ja asioita tehdään kimpassa kentällä ja sen ulkopuolella mikä tälläiselle seurasta nauttivalle pojalle sopii täydellisesti!"

"Faneille pakko lähettää terveisiä et tulkaa nyt herranjestas nauttimaan Hirvirytkeestä ja kattomaan mitkä karnevaalit laitetaan pystyyn Monnarilla peleistä toiseen! Tätä hommaa tehdään yhdessä niin jokaista teitä tarvitaan!"


Seuraavan kerran Laitin toivetta pääse toteuttamaan sunnuntaina 15.1. klo 18.30, kun Oilers saapuu Hirviteatteriin vieraaksi. Nikon sanoin, tulkaa nauttimaan Hirvirytkeestä!

Hanki liput tästä!


Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ