Vuosi käyntiin voitolla - Kolme pointtia OLS-pelistä
Julkaistu: 06.01.2023 21.35

Vuosi käyntiin voitolla - Kolme pointtia OLS-pelistä

Happeen liigamiehistön ensimmäinen ottelu vuonna 2023 pelattiin Oulussa, Kastellin monitoimitalolla loppiaisiltana. Pitkä ja pimeä kotimatka edessä, mutta matsista napatut täydet kolme pistettä tekevät matkasta huomattavasti mieluisamman. Kauden suurimaalisin ottelu päättyi monivaiheisen näytöksen jälkeen lukemiin 7-10. Happeen maaleista vastasivat Ville Heiska, Kaapo Siekkinen, Niko Laiti (3), Jami Manninen (2), Markus Sipronen ja Markus Salmi (2).


Toinen kymmenen pelin jakso maaliin - Kausi etenee nousujohteisesti

Joukkueen sisällä kausi on jaettu 10 pelin jaksoihin, joista toinen jakso saatiin tänään maaliin. 3 pistettä tämän illan ottelusta tarkoittaa, että kauden toinen 10 pelin jakso pelattiin pistekeskiarvolla 2,3. Se on joukkueen sisäisen tavoitteen mukainen. Kauden ensimmäisellä jaksolla tuo keskiarvo oli 1,9, mikä kertoo siitä, että kausi etenee nousujohteisesti ja tavoitteiden mukaisesti eteenpäin.

Eniten päästettyjä maaleja kolmen pisteen voitossa

Happee on ollut yksi sarjan vähiten maaleja päästäneistä joukkueista tällä kaudella (4,2 per ottelu), mutta tänään omissa soi enemmän. 7 päästettyä maalia on suurin määrä, mitä Hirvilauma on ottanut omiin ottelussa, josta on kuitenkin napattu täydet pisteet. Asian voi kääntää toki myös posin puolelle - Tämä oli kolmas kerta kun tehdyissä maaleissa rikottiin kymppi.

Laitidon pörssivire

Niko Laiti oli jälleen Happeen ykköstykki pelissä, naulaamalla hatullisen (3+0). Ankkalinna-ketjun oikea laituri on ollut kammottavassa pörssivireessä viime aikoina, sillä neljään viime peliin ovat syntyneet tehot 8+6=14.


Hirvipörssi:

Markus Salmi 2+2
Niko Laiti 3+0
Jami Manninen 2+1
Kaapo Siekkinen 1+1
Markus Sipronen 1+1
Eppu Suhanto 0+2
Jonne Junkkarinen 0+2
Ville Heiska 1+0
Roni Laasonen 0+1

Kuva: Ari Arola

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ