​Ennakko – Sweet home Hirviteatteri
Julkaistu: 18.09.2022 01.43

​Ennakko – Sweet home Hirviteatteri

Tätä olemme odottaneet koko kesän. Viimeisin ottelu Hirviteatterissa pelattiin 25.3. ja nyt on jälleen aika palata Suomen parhaan salibandytapahtuman pariin. Kausi käynnistettiin perjantai-iltana vakuuttavalla voitolla Lahdessa ja nyt saman viikonlopun aikana päästään kohtaamaan Westend Indians, jonka kanssa on vuosien varrella käyty kiivaita kamppailuita Jyväskylässä.

Happee – Indians 18.9.2022 klo 15.00. Jyväskylän Monitoimitalo

Happee ja Indians sijoittuivat viime kaudella peräkkäisille sijoille 5 ja 6 runkosarjassa, ja molempien matka pudotuspeleissä päättyi ensimmäisellä kierroksella. Hirvet ja Inkkarit ovatkin olleet tasainen ottelupari vuosien varrella, joskin pitkässä juoksussa Happee on ollut piirun verran edellä. Kotiottelut Indiansia vastaan eivät ole jostain syystä olleet helppoja, sillä viime vuoden voittoa edeltävät kolme ottelua menivät espoolaisten nimiin. Viime kauden kamppailuista Happee vei puolestaan molemmat – ensin 6-5 Monnarilla ja sitten 5-8 Otahallissa.

Indians aloitti kautensa myös perjantaina vakuuttavalla tavalla, kukistamalla viime kauden finalisti KrP:n lukemin 4-7. Joukkue menetti kesän aikana tulivoimaa Astalan ja Lehkosuon lähtiessä muualle, mutta divarista liigatasolle hypännyt Juuso Kekki pelasi vahvan debyytin (1+3). Häntä kannattaa pitää silmällä tänäisessä ottelussa, kuten myös tuttuun tapaan joukkueen kapteenia, Valtteri Kainulaista. Hänkin aloitti kauden tehokkaasti iskemällä tehot 2+1.

Indians pelaa maltilla, ja he tykkäävät pysyä paljon pallossa. Näin ollen malttia vaaditaan myös Hirvilaumalta ja juuri sitä valmennusjohto painottaakin tämän iltapäivän ottelun lähestyessä. Avausottelussa näytettiin kypsää pallollista pelaamista ja pelattiin nimenomaan voittavaa salibandya. Vastus on ennakkoon selkeästi kovempi, joten työmoraali ja asenne pitää olla aivan tapissa. Ilmapiiri joukkueessa on sellainen, että halutaan näyttää pitkästä aikaa kotiyleisölle parastaan. Sanomattakin on selvää, että tämä on loistava tapa aloittaa kauden 2022-23 Hirviteatterin näytökset, sillä aikaisemmat kohtaamiset näiden joukkueiden välillä eivät ole jättäneet kylmäksi. Näin ollen: NÄHDÄÄN HIRVITEATTERISSA!

Pelaajakommentit - Niko Laiti

"Ai että tätä on odotettu, että pääsee pelaa taas kotiyleisön eteen😍. Perjantaina otettiin ekat alkutahdit jengille ja siitä lähetään jatkaa. Ittelle vielä törkeän siistiä päästä pelaamaan heti kotona vanhaa seuraa vastaa. Kristallin kirkkaana pitää pitää mielessä, että nyt tulee ihan eri kaliiberin jengi vastaan ja heti alusta asti pitää näyttää parasta! Mitään kania ei tarvii vetää hatusta vaan omaa ja ehjää 60 minuuttia lähetään hakemaan. Sydäntä ja henkeä hallille❤️"

Valmentajan kommentit - Keke Matilainen

"Tänään vastassa energinen ja hyvin palloa liikutteleva joukkue. Vaatii meiltä hyvää viisikkotyötä kentän joka osa-alueilla. Pyritään olemaan itse aktiivisia pallottomana ja pallon kanssa."

"Puolustetaan keskustaa laadukkaasti ja pelataan jokainen vaihto kaikkensa kentälle jättäen, koko 60 minuutin ajan."

"Kauden ensimmäinen kotiottelu tuo meille kuudennen kenttäpelaajan eli Hirviteatterin upean yleisön, jonka siivittämänä pyritään tarjoamaan kunnon Hirvirytkettä💪"

Liput ennakkoon kaksi yhden hinnalla

Edellinen kohtaaminen: 25.2.2022 Indians – Happee 5-8
Sijoitus F-Liigassa: Happee 3. (1-0-0-0). Indians 4. (1-0-0-0)
Parhaat pistemiehet: Happee, Juuso Heikkinen (1. 1+2=3). Indians, Juuso Kekki (1. 1+3=4)

Otteluennakon tarjoaa HimosLomat

Kuva: Esa Jokinen

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ