Happeen kapteenisto kaudella 2022-23
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 14.09.2022 13.12

Happeen kapteenisto kaudella 2022-23

Kauden alku on aivan nurkan takana ja siksi onkin aika julkaista Hirvilauman kapteenisto 2022-23. Happeen uutena kapteenina toimii yksi kaikkien aikojen parhaista Happeen puolustajista ja seuralegenda - Jonne Junkkarinen! Lähes 300 liigaottelua Happeessa tahkonut ”Junka” on jo pitkään kuulunut joukkueen johtaviin pelaajiin, sekä kentällä että kopissa. Näin ollen hän oli luontevin valinta Happeen liigajoukkueen uudeksi kapteeniksi.

Kunnia asia rakkaassa seurassa jatkaa Vaajakoskelaisia perinteitä Kohosen, Kaukon, Mannisen ja Ukkosen perässä” kommentoi kapteeni Junkkarinen.

Joukkueen varakapteeniksi valittiin kesällä Hirvilaumaan liittynyt Markus Sipronen, joka toimi edellisen joukkueensa Steelersin kapteenina. ”Make” on lyhyessä ajassa osoittanut luontaista johtajuuttaan sekä kentällä että sen ulkopuolella.

Kapteeniston täydentävät kaksi luottosoturia – Eppu Suhanto ja Ilmari Aarela. Eppu Suhanto on Happeen oma kasvatti, joka on luotettava joukkuekaveri sekä tykätty persoona pukukopissa. Ilmari Aarela on puolestaan joukkueen hengenluoja, joka näyttää esimerkkiä jokapäiväisellä taisteluilmeellään ja asenteellaan.

Joukkueen kapteenistoa rakennettiin pre-seasonin aikana eri tavoin joukkueen kanssa yhdessä. Kuten koko joukkueemme yhteistä tarinaa. Nyt kun valinnat on saatu kapteeniston osalta valmiiksi, niin olen pelaajien tapaan, todella tyytyväinen siihen, millaisen kapteeniston saimme yhdessä joukkueen kanssa rakennettua." kommentoi päävalmentaja Tero Kotilainen uutta kapteenistoaan.

"Jokainen kapteenistoon valittu pelaaja tuo erilaista johtajuutta joukkueeseemme. Näiden valittujen pelaajien ulkopuoleltakin joukkueesta löytyy tärkeätä johtajuutta, mutta nämä kapteenistoon valitut pelaajat ovat ne, jotka ajavat joukkueen sisältä laivaa haluttuun suuntaan ja huolehtivat siitä, että purjeet on ylhäällä, kun se hetki on."