Happee ja O2-Jyväskylä muodostavat yhteistyössä kilpajoukkueen P14 ikäluokkaan
Julkaistu: 10.05.2022 12.00

Happee ja O2-Jyväskylä muodostavat yhteistyössä kilpajoukkueen P14 ikäluokkaan

Happee ja O2-Jyväskylä yhteistyössä ovat muodostaneet P14 ikäluokkaan (2009 syntyneet pojat) kilpajoukkueen kausille 2022-2024. Yhteistoimintajoukkue harjoittelee yhdessä ja pelaa Salibandyliiton aluesarjassa. Yhteistoimintajoukkue on seurojen historiassa ensimmäinen Happeen ja O2:sen välillä.

Joukkue tulee kantamaan kaudella 2022-2023 nimeä O2JKL/Happee ja kaudella 2023-2024 nimeä Happee/O2JKL. Joukkue pelaa ottelunsa puoliksi Happeen pelipaidoilla ja puoliksi O2-Jyväskylän pelipaidoilla. Yhteisjoukkue toimii molempien seurojen toiminnan ohjauksessa.

Molempien seurojen yhteinen tahtotila on jatkaa yhteisjoukkueen toimintaa ikäluokassa myös sopimuskauden jälkeen. Yhdessä toimimalla seurat haluavat säilyttää pelaajamäärät ikäluokassa mahdollisimman korkeana ja ehkäistä drop outia. Yhteistoiminta mahdollistaa laadukkaan toimintaympäristön pelaajille ja valmentajille, mikä luo hyvät edellytykset pelaaja- ja valmentajakehitykselle.

Happeen valmennuspäällikkö Tero Kotilainen kommentoi yhteistyötä seuraavasti:
- Tässä yhteistyössä näkyy, kuinka molemmat seurat haluavat toimia vastuullisesti ja mahdollistaa laadukkaan harrastus- ja kilpatoiminnan lapsille ja nuorille salibandyssa. Jyväskyläläiselle juniorisalibandylle tämä on hieno ja historiallinen asia. Se tulee näkymään koko tämän ikäluokan toiminnassa positiivisesti tulevaisuudessa.

O2-Jyväskylän urheilutoimenjohtaja Tuomas Pulkkinen näkee yhteistyössä paljon mahdollisuuksia:
- Yhteistyö seurojen välillä kilpatoiminnassa tässä laajuudessa on täysin uusi asia ja odotankin innolla minkälaisia mahdollisuuksia se meille avaa Jyväskylässä. Sen sijaan, että suuntaisimme energiaamme epäoleellisiin asioihin, pääsemme yhdessä kehittämään ikäluokan toimintaa pelaajien ja valmentajien parhaaksi.

Lisätietoja tarvittaessa,

Tero Kotilainen
Happee
tero.kotilainen@happee.fi

Tuomas Pulkkinen
O2-Jyväskylä
tuomas.pulkkinen@o2-jkl.fi