Ennakko: Kohti tuplaviikonloppua
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 22.10.2021 14.36

Ennakko: Kohti tuplaviikonloppua

Lähes parin viikon tauon jälkeen miesten F-liiga jatkuu myös Happeen osalta ja salibandyviihdettä on tarjolla tuplaviikonlopun merkeissä! Hirvet saavat vieraakseen Esport Oilersin lauantain kotipelissä Jyväskylän Monitoimitalolla klo 18:30 alkaen. Sunnuntaina lähdetään vierasreissuun Vantaan Energia Areenalle kohtaamaan EräViikingit klo 17:00. Hirvet lähtevät viikonloppuun kolmen ottelun voittoputkessa, hyvin levänneinä ja latautuneina.

Happee - Oilers 23.10.2021 klo 18:30, Jyväskylän Monitoimitalo

F-liigan sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla 3. ja 4. majailevat Happee ja Oilers kohtaavat lauantai-iltana Hirviteatterissa. Oilers saapuu Jyväskylään kahden ottelun voittoputkessa. Luvassa on tiukkaa vääntöä ja kovaa fyysistä peliä. Oilers on tunnettu kovakuntoisista ja nopeista hyökkääjistään, jotka rankaisevat kovalla prosentilla vastustajan virheistä. Kainulaisen veljekset, Justus ja Rasmus olivat hyvässä vireessä viime viikonlopun maajoukkuepeleissä ja saapuvat Hirviteatteriin takuuvarmasti kovalla itseluottamuksella. Justus Kainulainen astelee tähän peliin F-liigan piste- ja maalipörssin kärkimiehenä (5 ottelua. 10+4=14). Molemmissa tilastoissa toisena kärkkyy Happeen tähtihyökkääjä Jami Manninen (6 ottelua. 9+5=14). Happee ei ole hävinnyt tällä kaudella kertaakaan kotonaan ja levänneet Hirvet eivät aio tätä taikaa rikkoa tänä viikonloppuna. Lisämausteena pelissä on sarjapisteiden lisäksi jatkopaikka Suomen Cupissa.

Edellinen kohtaaminen: 27.2.2021. Happee - Oilers 5-9
Sijoitus F-liigassa: Happee 3. (4-0-1-1). Oilers 4. (4-0-0-1)
Pörssikärjet: Happee, Jami Manninen (6. 9+5=14). Oilers, Justus Kainulainen (5. 10+4=14)

Osta ennakkolippusi Hirviteatteriin Tiketin sivuilta !

EräViikingit - Happee 24.10.2021 klo 17:00, Energia Areena Vantaa

Viime kauden pettymyksen jälkeen EräViikingit ovat osoittaneet piristymisen merkkejä alkukaudella. Uudistuneen valmennustiimin johdolla joukkue on ottanut ensimmäisestä viidestä pelistään kolme selkeää voittoa Jymyltä, Steelersiltä ja Karhuilta. Kolikon kääntöpuolena ovat kaksi niukkaa tappiota SPV:lle ja TPS:lle. Helsinkiläiset pelaavat sunnuntaina vasta toisen kotiottelunsa tällä kaudella. ErVi on fyysinen joukkue, jolta löytyy sekä kokemusta, että nuoruuden intoa rosterista. Tehoja onkin löytynyt laajalta rintamalta tällä kaudella, Mika Moilasen johtaessa joukkueen sisäistä pistepörssiä (5 ottelua. 7+2=9). Myös kokeneet kehäketut Lauri Kapanen ja Jani Kukkola ovat olleet hyvässä vireessä alkukaudesta. Viime kaudella ErVin tehomiehenä häärinyt Markus Salmi siirtyi kesän aikana Jyväskylään ja Happeen riveihin. Mielenkiintoista onkin seurata "Matun" ensimmäistä ottelua vanhoja pelikavereitaan vastaan. Nälkää varmasti löytyy.

Edellinen kohtaaminen: 20.12.2020. Happee - EräViikingit 3-6
Sijoitus F-liigassa: EräViikingit 7. (3-0-1-1). Happee 3. (4-0-1-1).
Pörssikärjet: EräViikingit, Mika Moilanen (5. 7+2=9). Happee, Jami Manninen (6. 9+5=14).

Pelaajakommentit - Joel Lahti

- Lataus tuplaviikonloppuun on erittäin hyvä! Viime viikonloppu huilattu ja kroppa on energiaa täynnä. Vielä kun on kaksi kovaa vastustajaa vastassa niin eihän tässä malttaisi odottaa, että pääsee pelaamaan. Varmasti tulee olemaan kaksi kovaa ja laadukasta kamppailua! Reenattiin viime viikolla vähän kevyemmin ja latailtiin akkuja. Osa pelaajista oli maajoukkueiden mukana, joten reenitkin oli vähän erilaisia. Ihan kiva oli ottaa kevyempi viikko tähän väliin, kun oli pari vähän tiiviimpää ottelurypästä tuossa alkukaudesta.

"Lahi" on päässyt heti alkukaudesta hyvään pörssivireeseen (6 ottelua. 5+4=9). Mistä tämä kumpuaa?

- Jaa a, sen kun tietäis! Välillä tuntuu, että pallo ei mee kantamallakaan sisään ja välillä se sit pomppii verkkoon kuin itestään. Tottakai asiaa helpottaa, että ketjukaverit on Jampan johdolla ollut myös hyvässä iskussa. Kaikki pisteet otetaan vastaan, mutta tärkeintä on tietenkin, että joukkue saa mahdollisimman paljon pinnoja!

Valmentajan kommentit - Tero Kotilainen

- Kovat matsit tulossa. Molemmat vastustajat ovat hyviä ja odotuksena on, että pystymme tauon jälkeen heti jatkamaan pelillisesti meidän omaa juttuamme. Toivottavasti pystymme myös kehittämään niitä asioita, joita pelaamisessamme tulee vielä kehittää. Viikonlopun vastustajat ovat hyvin erilaisia. Paineen alla pallollinen pelaaminen sekä koko joukkueen puolustaminen ovat asioita, joissa meidän tulee onnistua molemmissa peleissä saadaksemme tärkeitä pisteitä.