Kasvot kumppanuudelle: O.K. Auto Oy
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 09.06.2021 08.53

Kasvot kumppanuudelle: O.K. Auto Oy

Jo usean vuoden ajan Happee on tehnyt yhteistyötä Jyväskylän O.K. Auton kanssa.

Laukaan Leppävedellä vaimonsa kanssa asuva Karri Hyvätti toimii myyntipäällikkönä Jyväskylän O.K. Autossa. Vapaa-ajalla Hyvätin löytää joko mökiltä, puuhommista, kotoa Leppävedeltä, pyöräilemästä jostain Jyväskylän ympäristöstä tai asuntovaunun kanssa jostain päin Suomea.

Happeen ja O.K. Auton yhteistyö on jatkunut jo usean vuoden ajan, ja joka kausi yhteistyötä on tarkoitus yhdessä kehittää:

Happeen kanssa olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä. Happee tarjoaa meille näkyvyyttä niin jäsenistössään kuin itse pelitapahtumissa. Lisäksi olemme syventämässä yhteistyötä kehittämällä etuja Happeen jäsenistölle, sillä pitäähän Hirviyhteisölle tarjota turvallinen, taloudellinen ja nykyaikainen tapa liikkua

Miksi O.K. Auto haluaa tukea urheilua?

Haluamme olla tukemassa paikallista urheiluseuraa, sillä koemme että liikunta kaikella tasolla on tärkeä elementti ihmisten hyvinvoinnille ja sitä kautta heijastuu myös tänne työelämään. Lisäksi joukkueurheilu antaa hyvät valmiudet toimia ihmisten kanssa yhteistyössä myös työelämänhaasteissa. Koemme että Happee tarjoaa mahdollisuuden suurelle joukolle nuoria liikkua kohtuullisin kustannuksin.

Miten mielestäsi Jyväskylän liikuntapaikkoja sekä jyväskyläläistä urheilua pitäisi kehittää?

Jyväskylässä on monia aktiivisia seuroja, jotka tarjoavat monenlaista mahdollisuutta liikkua ja kilpaurheilla. Kaupungin tehtävä mielestäni on tarjota nykyaikaiset ja kohtuullisen hintaiset tilat liikunnalle, jotta kaikilla on mahdollisuus harrastaa.

Karri Hyvätin voit jatkossakin bongata Hirviteatterin katsomosta, loppuun vielä terveiset koko Hirviyhteisölle:

Hirviyhteisö on aktiivinen yhteisö, joka tekee pyyteetöntä työtä salibandyn eteen. Se liikuttaa isoa harrastajamäärää viikoittain. Hirviyhteisössä vaikuttaa olevan hyvä ja reilu tekemisen meininki. Jatkakaa samaa arvokasta työtä!