Haluatko mukaan kirjoittamaan #ihanaatarinaa naisten joukkueeseen?
Julkaistu: 12.05.2021 00.33

Haluatko mukaan kirjoittamaan #ihanaatarinaa naisten joukkueeseen?

Happeen naiset on legendaarisia tarinoita ja värikkäitä persoonia täynnä oleva joukkue, joka on kolunnut sarjatasot nelosdivarista kakkoseen ja kokenut niin riemukkaat nousujuhlat kuin kirvelevät putoamisetkin. Nyt kertomukseen kirjoitetaan taas uutta lukua, kun kaudella 2021-22 tavoitteena on nousta 3. divisioonasta takaisin kakkoseen.

Nousuhaave olisi hyvin voinut toteutua jo viime kaudella, mutta lupaavan alun jälkeen korona löi pelit poikki ja suunnitelmat tauolle. Joukkue on uuteen kauteen valmistautuessa pysynyt aika hyvin kasassa, mutta loistavaankin joukkueeseen kaivataan aina muutamia täsmävahvistuksia.

Happeen naisten joukkue treenaa kolme kertaa viikossa, ja kokoonpanossa on tilaa niin kenttäpelaajille kuin myös toiselle maalivahdille sekä toiselle valmentajallekin. Toivomme, että sinulta löytyy jonkinlaista kokemusta, halua kehittyä pelaajana/valmentajana sekä intoa sitoutua joukkuetoimintaan. Jos haluat pelata tai valmentaa salibandya tosissaan ja tavoitteellisesti mutta sopivasti pilke silmäkulmassa hyvässä seurassa, ota rohkeasti yhteyttä ja tule kokeilemaan!

Voit ilmoittautua joukkueen toimintaan mukaan ilmoituslomakkeella (linkki alempana) tai olemalla yhteydessä joukkueen toimihenkilöihin:
Joukkueenjohtaja Mari Kankaanpää, sposti: mari.kankaanpaa(a)happee.fi, puhelin: 0452021049
Valmentaja Otto Töytäri, sposti: otto.toytari(a)happee.fi, puhelin: 0407470428

ILMOITTAUTUMISLOMAKE HAPPEE NAISET >>>