Puolustaja Joel Lahti jatkaa Happeen riveissä
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 06.05.2021 00.00

Puolustaja Joel Lahti jatkaa Happeen riveissä

Joel Lahti on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Runkosarjaotteluita Lahdelle on kertynyt 129 24+29 tehoilla ja 48 pudotuspeliottelua 7+10 tehoilla. Menneellä kaudella Lahti teki 15 tehopistettä 26 runkosarjaottelussa sekä 4 tehopistettä seitsemässä pudotuspeliottelussa. Kuusi kautta Happeen liigajoukkueessa mukana ollut puolustaja on tyytyväinen jatkosopimuksestaan ja mennyt kausi sekä sen jättämä pettymys tuovat extramotivaatiota tulevalle kaudelle:

”Fiilis on tottakai äärettömän hyvä jatkosopimuksesta! Hirviperheestä on vuosien saatossa muodostunut itselleni erittäin tärkeä asia ja halu jatkaa pelaamista täällä on ollut koko ajan suuri. Ensi kauden suhteen ainoa kysymysmerkki olikin, kuinka kentän ulkopuoliset asiat saadaan järjestymään, mutta jälleen kerran Happee hoiti asiat vimosenpäälle ja nyt nekin kuviot näyttävät oikein lupaavilta.”

”Viime kaudella pystyttiin kehittämään pelaamista läpi kauden. Valitettavasti se ei kuitenkaan riittänyt mitalipeleihin ja kyllähän keväästä suoraan sanottuna jäi aika paljon hampaankoloon. Puolivälieräsarja oli kuitenkin hyvä osoitus siitä, kuinka pienetkin asiat merkkaavat ratkaisupeleissä. Se on nyt varmasti meillä mielessä jokaisissa reeneissä kun valmistaudutaan ensi kauden peleihin. Meiltä lähti valitettavan paljon hyviä pelaajia ja vielä hienompia ihmisiä, mutta onneksi ollaan saatu hankittua myös hyviä korvaajia tilalle. Odotan mielenkiinnolla uusien pelaajien tapaamista ja heidän kanssaan pelaamista. Fiilikset ensi kaudesta on kyllä hyvät ja oon aika varma, että tämän kevään pettymys tullaan paikkaamaan ensi keväänä!”

Koko liigauransa Happeessa pelannut Lahti treenaa tänä kesänä enemmän omatoimisesti ja kesäsuunnitelmat ovat hieman erilaiset kuin edellisinä vuosina:

”Tällä kertaa on tiedossa hieman erilainen kesä, sillä suuntaan kesän ajaksi Helsinkiin kesätöihin. Reenaaminen painottuukin siis enemmän fysiikkaharjoitteluun ja erityisesti juoksupuolelle. Viime kaudella teki taas tiukkaa pysyä nuorempien perässä, joten toivotaan, että ensi kaudella omakin jalka olisi hieman raikkaampi!”