Markus Salmi EräViikingeistä Happeeseen
Julkaistu: 12.03.2021 00.00

Markus Salmi EräViikingeistä Happeeseen

Happee on solminut kahden vuoden mittaisen sopimuksen EräViikingeissä pelanneen Markus Salmen kanssa.

20-vuotias hyökkääjä on pelannut 2018–2019 kaudesta saakka liigassa ja edustanut koko liigauransa EräViikinkejä. Tällä kaudella Salmi iski 25 ottelussa 23 maalia ja 35 tehopistettä. Hän on tehnyt 70 runkosarjaottelussa 42+18 tehot sekä 8 pudotuspelissä 6+1 tehot. Markus Salmi odottaa innolla uutta sivua urallaan:

”Tosi hyvät fiilikset on tällä hetkellä. Itellä on isot tavoitteet opiskelujen suhteen ja haen nyt toista kertaa Jyväskylän yliopistoon. Viime kesänä jäi muutamasta kymmenosasta pisteet vajaaksi. Sitä kautta oli luonnollinen valinta siirtyä tänne ja päästiin myös sopimuksesta nopeasti yhteisymmärrykseen.”

”Happeesta tiedän sen verran, että siellä tehdään isolla sydämellä hommia logon eteen ja sitä kautta myös menestytään. Ensi kaudelle odotukset henkilökohtaisella tasolla on kehittyä kokonaisvaltaisesti sekä tuottaa hyökkäyspäässä entistä tehokkaammin. Tärkeimpänä tavoitteena on auttaa omalla panoksella Happee mestaruuteen.”

Happeen päävalmentaja Tero Kotilainen on erittäin tyytyväinen Salmen siirtymisestä Hirvilaumaan:

”Salmi on luontainen maalintekijä, jolla on erinomainen laukaus ja vaistot luoda itselleen mahdollisuuksia maalintekemiseen. Hän on nuori pelaaja, jolla on valtaisa määrä potentiaalia. Todella hienoa, että saamme nähdä hänet Happee-paidassa seuraavat vuodet.”

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ