Otteluraportti: Hirvet nappasivat kolmannen voittonsa puolivälierissä
Julkaistu: 11.03.2021 00.00

Puolivälierät jatkuivat Jyväskylässä torstaina ja ilta oli täynnä tiukkaakin tiukempaa kamppailua.

Peter Kotilainen laukoi avauserässä Hirvilauman johtoon, mutta joutui erän lopussa jäähylle jatkuvasta väärästä pelitavasta. Toinen erä alkoi KrP:n ylivoimalla, mutta Happeen maali pysyi tyhjänä. Samuli Grönfors löi ensimmäisellä pudotuspelimaalillaan eron jo 2–0, jonka jälkeen Roni Laasonen joutui jäähylle mailan nostamisesta. Laasonen sai kuitenkin seuraa, sillä nokialaisten Mikko Laakso myös joutui jäähypenkille 40 sekuntia Laasosen jälkeen mailaan lyömisestä.

Kolmatta erää ehdittiin pelata vain vajaa kolme minuuttia, kun KrP:n Simo Paulaharju iski nokialaisten avausmaalin. Nokian Anton Roth:n jäähyn myötä, tarjoutui Happeelle ylivoima, jonka Peter Kotilainen käytti hyväkseen osumallaan. Tämän jälkeen KrP:lle tarjoutui vielä mahdollisuus kaventaa ylivoimalla Roni Laasosen ollessa jäähyllä ja onnistuikin siinä vain 7 sekuntia ennen jäähyn päättymistä Henri Johanssonin osumalla.

Vauhdikas ilta päättyi Happeen voittoon 3–2 ja otteluvoitot ovat nyt 3–1. Lauantaina 13.3. pelataan jälleen Raholassa, jolloin sarja on katkolla.

Happeen illan tehokkaimpina olivat Peter Kotilainen 2+0, Kaapo Siekkinen 0+2 sekä ilmiömäisesti torjunut Markus Laakso 28 torjunnallaan.