Playoff-ennakko: Happee ja Nokian KrP taistelevat puolivälierissä vastakkain
1.3.2021 20:10 Uutisointi / Miehet F-Liiga

Happee ja Nokian KrP kohtaavat puolivälierissä

Sarjataulukossa neljänneksi sijoittunut Nokian KrP ja Happee ovat otteluparina Playoffien puolivälierissä.

Runkosarjassa Nokian KrP sijoittui kahdeksan pistettä Happeeta edelle. Syksyllä ensimmäisen kerran joukkueiden kohdatessa Raholassa KrP vei ottelun lukemin 9-3, mutta alkuvuodesta Hirviteatterissa Happee otti pisteet kotiin voitolla 7-5. Koska nokialaiset sijoittuivat runkosarjassa neljänneksi, on heillä otteluissa kotietu ja pelit aloitetaan Raholassa 5.3. KrP on runkosarjassa tällä kaudella hävinnyt vain kaksi kertaa kotonaan, joten tiedossa tulee olemaan tiukkaa kamppailua.

Kapteeni Eemil Ukkonen on erinomaisilla fiiliksillä lähdössä kevään odotetuimpiin peleihin:

”Playoff-pelit ovat juuri niitä, minkä eteen olemme tehneet 10 kuukautta hommia yhdessä. KrP on vastustajana oikein mieluinen, sillä siellä pelaa vanhoja Happee taustaisia pelaajia, kuten rakas vanha kämppikseni Miro Tuomala. Puolivälieräsarjan odotan olevan tunteita herättävä ja viihdyttävä. Kumpikaan joukkue ei liiemmin kyttäile, joten katsojatkaan tuskin tulee jäämään kylmäksi.”

”Joukkueena olemme kevään korvilla olleet niin kutsutussa kevätkiimassa. Olemme löytäneet eväitä pelien voittamiseen välillä huonoillakin esityksillä, mikä kertoo siitä, että rutiinitasomme on noussut syksyltä runsaasti. Toki kevään peleissä meidän tulee esittää kauden parasta Happeeta, jotta matkamme jatkuisi mahdollisimman pitkälle. Tiedämme kuitenkin sen, että kun pelaamme omalla tasollamme, niin meitä on hyvin hankalaa neljä kertaa voittaa. Kevät on pelaajien kulta-aikaa ja tulemme sen myös kentällä näyttämään!”

Myös puolustaja Jonne Junkkarinen ennakoi tulevia puolivälierämittelöitä:

”Iloisin mielin lähden kotimaisten Playoffien pariin muutaman Sveitsissä vietetyn kauden jälkeen! Odotettavissa vauhdikasta sählyä, koska molemmat joukkueet tykkää pelata näyttävää hyökkäyspeliä. Kummalla riittää maltti kunnioittaa omaa pönttöä menee tästä jatkoon. Odotan meiltä taistelua isolla Hirvisydämellä ja sillon tiedän, että mennään pitkälle.”

Happeen päävalmentaja Tero Kotilainen ennakoi tulevaa vastustajaa ja puolivälieräsarjaa:

"Näätälauma on kova haaste meille puolivälierävaiheessa. Nokian päävalmentaja Jarmo Härmä on rakentanut hienosti ja nousujohteisesti omaa Näätä-imperiumiaan jo kaudesta 2017-18 alkaen, kun taas meidän joukkueen yhteinen tarina on vasta alkutaipaleella ja noin 10kk mittainen. Altavastaajana ja haastajana siis lähdetään, kuten runkosarjan jälkeen sarjataulukko sen osoittaa, mutta näädän metsästysaika loppuu vasta maaliskuun lopussa, joten rohkeasti lähdetään Näätää pyydystämään. "

"Tämän vuoden puolella pelatut runkosarjapelit on osoittanut, että olemme kasvaneet oikeaan suuntaan joukkueena. Se on näkynyt meidän peli-ilmeessä ja suorittamisessa positiivisesti jo usean kuukauden ajan. Sen myötä fiilis ja itseluottamus joukkueessa on hyvät. Kaikki kuitenkin tiedostaa, että pyydystääkseen Näädän neljä kertaa, niin vielä pitää kasvaa joukkueena ja parantaa pelaamista. Ja siihen meillä on valmiuksia. Ottelusarjasta tulee varmasti viihdyttävä ja vauhdikas."

Puolivälierien pelipäivät:

pe 5.3. Nokian KrP – Happee

su 7.3. Happee – Nokian KrP

ti 9.3. Nokian KrP – Happee

to 11.3. Happee – Nokian KrP

Tarvittaessa:

la 13.3. Nokian KrP – Happee

ma 15.3. Happee – Nokian KrP

ke 17.3. Nokian KrP – Happee


   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat