Peter Kotilainen kahden vuoden jatkosopimukseen Hirvien kanssa
Julkaistu: 28.02.2021 00.00

Peter Kotilainen kahden vuoden jatkosopimukseen Hirvien kanssa

Happee ja Peter Kotilainen on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen.

206 runkosarjaottelussa 248 maalia ja 222 syöttöä sekä 75 pudotuspelissä 55 maalia ja 59 syöttöä rytkineen pörssimiehen Peter Kotilaisen ensi kauden suunnitelmat olivat vielä hetki sitten auki:

”Viimeisin vuosi on ollut henkilökohtaisessa elämässä rankka ja olin itseasiassa melko varma, että poistun Jyväskylästä uusiin maisemiin pyörähtämään, mutta sydän käski jäämään. Päätin kuunnella sitä. Uudesta sopimuksesta mietteet on kyllä hyvät. Ollaan myös saatu hommat raiteilleen ja mahdollisuudet menestykseen on hyvät nyt ja tulevaisuudessa.”

Yhteensä 10 kautta Happeen liigajoukkueessa pelannut 26-vuotias hyökkääjä nähdään jatkossakin viihdyttämässä Hirviteatterin faneja vauhdikkaalla pelityylillään. Peter kokee Happeella ja Hirviyhteisöllä olevan suuri merkitys omalla urheilijaurallansa:

”Happee on ollu mulle ykkösseura ja sydämen asia jo siitä asti, kun opin kävelee. Oon viettänyt monnarilla yli 20 vuotta, joten viihdyn varmasti jatkossakin. Myös Happeen fanit ovat äärimmäisen hienot ja odotan, että saadaan taas kohta viettää hienoja hetkiä Hirviteatterissa.”

Runkosarja päättyi lauantaina Jyväskylässä, kun Esport Oilers kävi nappaamassa voiton mukaansa Espooseen. Runkosarjasta jäi Kotilaiselle hyvät fiilikset ja koko joukkue on valmiina kevääseen:

”Meidän runkosarja on ollut nousujohteinen ja omat sekä joukkueen parhaat pelit ovat vasta edessä, joten kelpaa lähteä kohti Playoffeja!”

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ