Juuso Heikkinen jatkaa Happeessa seuraavat kaksi kautta
19.2.2021 14:08 Uutisointi / Happee Miehet

Sopimusuutisia! Juuso Heikkinen jatkaa seuraavat kaksi vuotta Hirvipaidassa

Happee on solminut kahden vuoden sopimuksen hyökkääjä Juuso Heikkisen kanssa.

”Vaikka tarjouksia on tullut ovista ja ikkunoista, niin raha edellä mennään! Eli jäädään vielä pariksi vuodeksi Happeeseen.”

Näin kommentoi 31-vuotias hyökkääjä uutta sopimustaan. Heikkinen on pelannut Happeen liigajoukkueessa kaudesta 2007-2008 saakka ja edustanut koko liigauransa ajan Happeeta. Hän on pelannut yhteensä 344 runkosarjaottelua, tehden 244 maalia ja 140 syöttöä sekä 83 pudotuspelissä 55 maalia ja 34 syöttöä.

Juuso Heikkinen tuo joukkueeseen jatkossakin tärkeää kokemusta ja on tällä kaudella 25 ottelussa tehnyt 20 maalia ja 6 syöttöä:

”Sain hyvän startin kaudelle ja itseluottamusta on tullut koko ajan lisää. Siihen nähden kuinka paljon ketjukaverit on tarjoillut mulle maalipaikkoja, on toi maalimäärä hyvin alhainen. Semmonen 20 ihan avopaikkaa mennyt seinille tai oon kuljettanut kulmaan läpäreistä.”

Seitsemän ottelun voittoputkessa liitävä Happee on hävinnyt vain yhden ottelun vuoden 2021 puolella ja se näkyy koko joukkueen itseluottamuksessa ja tekemisessä. Heikkisellä on selvät tavoitteet loppukautta varten:

”Mitään muuta tavoitetta ei ole, kuin että Happee juhlii tänä vuonna Suomen mestaruutta. Sinne on vielä pitkä matka ja meidän on tehtävä paremmin hommia joukkueena kuin koskaan aiemmin. Luotan meihin ja tiedän, että tänä keväänä mennään pitkälle!”Juuso Heikkisen ja Happeen matkassa mukana:

"Me Eezyssä autamme tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Kehitämme työpaikkoja paremmaksi ja teemme tekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä. Autamme ihmisiä ja organisaatioita menestymään ja toteuttamaan unelmiaan. Arvot ja vastuullisuus ohjaavat työtämme työelämän unelmien toteuttajana henkilöstöpalveluissa, rekrytoinneissa ja kevytyrittäjäpalveluissa. Arvomme ovat: kunnioitus, rohkeus, positiivisuus ja ammattimaisuus. Jos etsit työntekijöitä tai työtä, ole rohkeasti yhteydessä."   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat