Otteluennakko: Tiistaina Happee matkaa Tampereelle Classicin vieraaksi
15.2.2021 11:53 Uutisointi / Happee Miehet

Otteluennakko: Happee ja Classic kohtaavat Tampereella

Happeen runkosarjan viimeinen vierasottelu pelataan tiistaina Tampereella, kun Classic isännöi Hirviä Tampere Areenalla.

Sarjataulukossa kärkipaikkaa pitävä, kovassa iskussa oleva Classic vieraili Jyväskylässä joulukuussa. Tällöin ensimmäisen erän jälkeen Happee johti ottelua 1-0 ja toisen erän alku puoliskokin mentiin vielä tasaisissa lukemissa. Tämän jälkeen kuitenkin tamperelaiset menivät täysin omia menojaan vieden voiton lukemin 3-9. Happeessa ensimmäistä kauttaan pelaava Roni Laasonen on valmiina tiistain taisteluun:

” No vastustajahan on kovin mahdollisin, mutta kuitenkin hyvä mittari meille ennen kuin playoffit starttaavat. Nähdään nyt missä meidän taso on tällä hetkellä. Joukkueena meidän pitää pelata nappipeli, mikäli halutaan pisteet Jyväskylään hakea. Sen oman tekemisen kautta lähdetään liikkeelle, niin eiköhän me jatketa meidän voittoletkua!”

EräViikingeistä siirtynyt hyökkääjä on kotiutunut Keski-Suomeen hyvin ja nauttinut pelaamisesta Hirvilaumassa. 21 pelatun ottelun jälkeen Laasonen on iskenyt 20+8 tehot ja kokeekin hyökkäyksen sekä maalinteon olevan omia vahvuuksiaan:

”Uudet maisemat ovat tuoneet lisäpotkua pelaamiseen ja olen viihtynyt hyvin Jyväskylässä. On ollut kyllä mukava kausi tähän mennessä!”

Classic-Happee tiistaina 16.2. klo 18.30. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta sitä voi seurata VeikkausTV:n kautta!”Vaajakoskelaislähtöinen Konditoria Caffitella on perustettu vuonna 2008. Tällä hetkellä heillä on yhteensä 11 kahvilaa ja kaksi leipomoa. Tärkeä osa Caffitellaa ovat osaava, ahkera henkilökunta sekä asiakaspalvelu ja innovointi. He uskovat, että käsityötä ja paikallista osaamista arvostetaan jatkossakin. Caffitella on mukana Roni Laasosen sekä koko Hirvilauman matkassa kaudella 2020-2021.”   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat