Otteluraportti: Happee juhli kuudetta voittoa putkeen lauantaina
Julkaistu: 14.02.2021 00.00

Lauantai-iltana Jyväskylän monitoimitalolle matkasi Oulusta OLS Happeen vieraaksi.

Ensimmäisessä erässä OLS pääsi lyömään avausmaalinsa ylivoimalla Roni Laasosen istuessa jäähyllä. Tämän jälkeen kuitenkin Hirvet pääsivät iskemään: ensin Jami Manninen tasoitti tilanteen, Roni Laasonen nosti Hirvet 2-1 johtoon ja alle minuuttia myöhemmin Peter Kotilainen löi tauluun 3-1 rangaistuslaukauksen myötä.

Toisessa erässä maalinteko oli vaikeaa ja erän ainoan maalin löi OLS:n Joona Alatorvinen, kaventaen tilanteen 3-2 ja samalla vastaten OLS:n päivän molemmista maaleista.

Kolmannessa erässä Hirvet menivät täysin omia menojaan. Lassi Kotovaara nosti Happeen lukemat 4-2 ja Roni Laasonen pääsi iskemään ylivoiman myötä 5-2. Tämän jälkeen vielä Juuso Heikkinen sekä Samuli Grönfors nostivat Hirvien voittolukemat 7-2 ja kuudes voitto putkeen oli varmistettu.

Tiistaina 16.2. Happee matkaa Tampereelle Classicin vieraaksi ja tällöin pelataan runkosarjan viimeinen vierasottelu.