Otteluraportti: Happeen voittoputki jatkui Hämeenlinnassa
Julkaistu: 11.02.2021 00.00

Viikon ottelutauon jälkeen Happee matkasi Hämeenlinnaan Steelersin vieraaksi.

Ensimmäisen erän alku oli Hirviltä vielä hieman vaisua: Eemil Ukkonen istui jo ensimmäisen minuutin jälkeen 2 minuutin jäähyn ja Peter Kotilainen sekä Jami Manninen epäonnistuivat rangaistuslaukauksissa. Kuitenkin 12 peliminuutin kohdalla maalihanat aukesivat, kun ensin Eemil Ukkonen ja heti perään Roni Laasonen löi tauluun lukemat 0-2.

Toisessa erässä Kaapo Siekkinen sekä Eppu Suhanto nostivat perättäisillä maaleillaan Hirvilauman jo 0-4 johtoon, kunnes kolme minuuttia ennen toisen erän loppua Steelers onnistui tekemään avausmaalinsa.

Kolmannessa erässä Happee jatkoi samaa näytöstään: Juuso Heikkinen, Peter Kotilainen sekä Roni Laasonen löivät 1-7 johtolukemat taululle, kunnes Hämeenlinnalaiset saivat vielä ottelun toisen sekä myös heidän viimeisen maalinsa tehtyä. Viimeisellä peliminuutilla jo ennakossa lentokeliä enteillyt Samuli Grönfors niittasi vielä Happeen viimeisen maalin. Hienoa tilanteesta teki sen, että entinen Steelersin pelaaja iski ensimmäisen maalinsa Happeen paidassa entisessä kotihallissaan. Ottelu päättyi lukemiin 2-8, Happee sinetöi viidennen voiton putkeen ja vei täydet kolme pistettä taas mukanaan Jyväskylään.

Seuraavan kerran pelataan jo lauantaina 13.2. kun OLS saapuu Jyväskylään Monnarille Hirvien vieraaksi.