Otteluennakko: Happee kohtaa Nurmon Jymyn Hirviteatterissa
15.1.2021 17:36 Uutisointi / Pääsivusto

Eezyn otteluennakko

Lauantaina 16.1. Happee kohtaa Nurmon Jymyn Hirviteatterissa, joka tällä hetkellä on sarjataulukossa sijalla 13. Edellisen kerran marraskuun lopussa Nurmossa kohdatessaan, Hirvet voittivat ottelun lukemin 4-10.

Viime peleissä kokoonpanoon noussut Matti Minkkinen on mukana myös lauantain ottelussa, ja valmistautuminen kohti peliä on ollut hyvä:

”Ollaan koko porukka treenattu hyvin! Kentällisittäin ollaan katsottu videoita viime otteluista sekä pohdittu yhdessä mitä voitaisiin parantaa sekä miten pelataan lauantain pelissä Jymyä vastaan. Varmasti on tulossa todella vauhdikas ja hyvä tasoinen peli. Uskon, että pelissä tullaan näkemään paljon tapahtumia sekä maaleja. Itsekin yritän iskeä ainakin yhden maalin. ”

Liigassa pelaaminen on maistunut Matista todella hyvältä ja yhteistyö hyökkääjäkaksikon Jami Mannisen ja Paul Kotilaisen kanssa sujuu ongelmitta:

”Liigan taso on todella hyvä ja siellä pelaaminen on aina ollut tavoitteenani. On siis ollut mahtavaa päästä pelaamaan nyt liigajoukkueessa. Jamin ja Paulin kanssa pelaaminen on helppoa. Kyseessä on niin kokeneet pelaajat, että kentällä he osaavat sijoittua hyvin, joka taasen auttaa omaa ja myös koko kentän pelaamista. Molemmat osaavat hyökkäyspäässä syöttää hyvin ja tehdä maaleja. Kentän ulkopuolella kyseisiltä herroilta tulee hyviä vinkkejä kuinka tietyt tilanteet kannattaisi pelata. On siis todella mukavaa päästä pelaamaan samassa ketjussa heidän kanssaan!”

Happee - Nurmon Jymy la 16.1.2021 klo 18.30.

Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta sitä voi seurata Ruudun kautta!

”Happeen yksi uusista kumppaneista on rakennusalan monitoimiyritys Jamertek Oy. Jamertek ja Happee tekivät kahden vuoden sopimuksen, jonka aikana yhteistyötä on tarkoitus syventää molemmin puolin."

Jamertekin yrittäjä Jarmo Vainikainen näkee yhteistyössä paljon mahdollisuuksia tulevaisuuteen. ”Urheilu on lähellä sydäntäni ja haluan olla mukana kehittämässä Happeen kanssa uudenlaista yhteistyökulttuuria. Happeen visiot tulevaisuudesta ovat samansuuntaiset kuin omani ja yrityksemme ja uskon, että pääsemme tekemään hyvää yhteistyötä ja kokeilemaan uudenlaisia tapoja toimia matkan edetessä.”

Yhteistyösopimuksen myötä Jamertek Oy on Happeen liigapelaaja Matti Minkkisen henkilökohtainen yrityskummi.


   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat