Turvallisuusohjeet Happeen kotiotteluihin kaudella 2020-2021
14.9.2020 18:09 Uutisointi / Happee Miehet

F-liiga on valmis alkamaan.

Salibandyliiga on nyt F-liiga. Happeen osalta kotiottelut F-liigassa alkavat 20.9. klo 17.00 kun vastassa on Indians. Lue alta tietopaketti turvallisuusohjeista Hirviteatterissa. Nämä ohjeistukset koskevat Happeen kotiotteluita toistaiseksi.

Tervetuloa Hirviteatteriin!

Haluamme taata turvallisen ottelukokemuksen katsojille, henkilökunnalle ja joukkueille, joten noudatathan ohjeitamme. Ohjeemme alusta löydät yleisiä ohjeita ja myöhemmin ottelupaikkakohtaisen turvallisuusohjeen. Tutustuthan ohjeistuksiin huolellisesti. Päivitämme ohjeistuksia tarvittaessa, ja kerromme mahdollisista muutoksista mm. verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme.

Kiitos kun pidät huolta!

Huomioithan, että ottelutapahtumaamme ei saa osallistua, jos on mitään covid-19-tautiin sairastumiseen viittaavia oireita.

Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky. Lisätietoa tyypillisistä oireista ja toimintaohjeet tartuntaa epäiltäessä: Tästä

Osallistumalla ottelutapahtumaamme asiakas vakuuttaa olevansa tietoinen siitä, että edes asianmukaisen suoja- ja hygieniakäytännön täysi toimeenpano sekä kaikkien kohtuullisten hygieniatoimenpiteiden noudattaminen eivät kokonaan poista asiakkaalle muodostuvaa tartuntariskiä koronavirustautiin (COVID-19) tai muun taudinaiheuttajan aiheuttamaan sairauteen.

HUOM!

  • Älä tule tapahtumaan, jos olet sairas tai sinulla on mitään covid-19-tautiin sairastumiseen viittaavia oireita.
  • Saavu ajoissa paikalle ruuhkan välttämiseksi.
  • Huolehdi käsihygieniasta (pese kädet ja käytä käsidesiä, jota on tarjolla hallilla).
  • Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä (mahdollista ostaa myös ovelta).
  • Yski ja aivasta oikein – käytä nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.
  • Noudata vähintään 1–2 metrin turvaväliä.

Hirviteatterissa ei ole numeroituja istumapaikkoja, vaan saat valita oman istumapaikkasi. Voit istua vierekkäisillä paikoilla oman seurueesi kanssa, mutta jätä muihin katsojiin riittävä turvaväli. Älä vaihda istumapaikkaa kesken ottelua, pidä sama paikka alusta loppuun saakka. Voit käyttää kahvio- ja ravintolapalveluja ottelun aikana vapaasti mutta pyri käyttämään liikkumiseen katsomolohkon lähintä kulkuväylää kahviokäytävälle. Muista liikkuessasi pitää riittävää turvaväliä ja ole kärsivällinen vaikka joutuisit hetken jonottamaan. Hirviteatterissa ei valitettavasti ole erillistä pyörätuolikatsomoa. Pyörätuolipaikat ovat katsomolohkojen välisten käytävien päässä. Huomiothan liikkuessasi heidät!

PALVELUT JA ANNISKELU

Kahviokäytävältä löydät kahviomme, hodarimyyntipisteemme sekä osasta kotiotteluita Happee Shop- myyntipisteen. Käytävältä löytyy myös WC:t ja käsien desinfiointipisteet. Poikkeustilan vuoksi suosimme maksamisessa lähimaksua. Yläkatsomon oikeasta päädystä löytyy Ravintola Sherwoodin anniskelupiste.

LIPUNMYYNTI – OSTA LIPUT ENNAKKOON!

Turvallisuussyistä otteluihin on rajoitettu yleisömäärä, joten ostathan liput ennakkoon. Näin varmistat sisäänpääsyn Hirviteatteriin.

KAPASITEETTI 600 katsojaa

Otteluihin otetaan maksimissaan 600 katsojaa, joten katsomoissa on riittävän väljää ja mahdollisuudet hyviin turvaväleihin ja -etäisyyksiin ovat kunnossa.

ENNAKKOMYYNTIPISTEET

https://www.tiketti.fi/happee-kotiottelut-2020-2021-jyvaskylan-monitoimitalo-lippuja/71499


   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat