Kapteenisto nimetty! Eemil Ukkonen joukkueen uusi kippari.
Julkaistu: 07.08.2020 00.00

Kapteenisto nimetty! Eemil Ukkonen joukkueen uusi kippari.

Eemil Ukkonen, 23, murtautui Happeen miesten liigajoukkueeseen jo 15-vuotiaana juniorina kaudella 2013-2014. Syyskuun 20. päivänä alkava F-liiga on puolustajana pelaavan Ukkosen jo 8. kausi liigassa nuoresta iästä huolimatta. U19, U23 ja miesten maajoukkueita edustanut Ukkonen on pelaaja-urallaan aiemmin voittanut U19 maailmanmestaruuden ja kultaa, hopeaa, pronssia sekä Suomen Cupin aiempina kausina Happeessa. Nyt alkavalla F-liigakaudella seuran oma kasvatti toimii ensimmäistä kertaa joukkueen kipparina.

- On suuri kunnia toimia Suomen kauneimman salibandyseuran kapteenina. Minusta on todella hieno olla osa tätä joukkuetta, ja saada näin suuri luottamuksen osoitus. Kapteenina haluan, että laitamme joka pelissä itsemme täysillä likoon. Odotan innolla kauden alkua, jotta pääsemme näyttämään kykymme, kommentoi joukkueen uusi kapteeni valintaansa.

Joukkueen varakapteeneiksi on nimetty Jonne Junkkarinen, Peter Kotilainen, Eppu Suhanto ja Joel Lahti.

- Ihmisenä, urheilijana ja pelaajana Eemil ilmentää kaikkia niitä arvoja, mitkä meillä on keskiössä. Hän on voittava joukkuepelaaja, joka osaa johtaa omalla esimerkillään muita. Nuoresta iästä huolimatta hänellä alkaa jo 8. kausi liigassa. Kokemusta on siis taskussa jo paljon. Matkan varrella hän on nähnyt sen, mitä voittaminen tänä päivänä vaatii, kommentoi joukkueen päävalmentaja Tero Kotilainen.

Happee aloittaa F-liigan kotiottelulla Indiansia vastaan syyskuun 20. päivä Jyväskylän Monitoimitalolla. Osta kausikortti tästä

Ennen kauden alkua joukkue pelaa 7 harjoituspeliä. Harjoituspelien otteluohjelma on:

15.08. Happee - LASB (Joutsa)
19.08. Happee - Nurmon Jymy (Palokka koulukeskus)
21.08. Nokian KrP - Happee (Rahola)
23.08. Happee - Nokian KrP (Jyväskylä monitoimitalo)
29.08. Happee - Classic (Jyväskylä monitoimitalo)
01.09. Classic - Happee (Tampere-Areena)
11.09. SPV - Happee (Seinäjoki)

kausikortti f-liiga happee salibandyliiga salibandyHappee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ