Heimo Hirvi Salibandykoulut alkaa syyskuussa - Ilmoittaudu nyt mukaan!
4.7.2020 2:16 Uutisointi / Pääsivusto

Maailman suosituimman salibandyhahmon Heimo Hirven salibandykoulut alkavat taas syyskuun alussa.

Vuosittain yli sata lasta liikuttava Heimo Hirven salibandykoulu käynnistyy neljännen kerran taas syyskuun alussa. Ilmoittautumiset eri tasoisten salibandykoulujen ryhmiin on avattu. Valitse harjoituspaikkasi ja tule mukaan!

HeimoHirvi -salibandykoulu on Happeen ja maailman suosituimman salibandyhahmon Heimo Hirven alle 9-vuotiaille lapsille järjestämä salibandykoulu, joka tarjoaa liikkumisen riemua ja pelin oppimisen iloa erilaisten ratojen, leikkien, kilpailujen ja pelien avulla. HeimoHirvi -salibandykoululaiset muodostavat yhdessä Suomen suurimman lasten salibandyjoukkueen, #HeimoHirvi -joukkueen.

Salibandykoulun sisällöt on pilkottu kolmelle tasolle siihen osallistuvan lapsen lähtötason mukaan: 1-taso, 2-taso ja G-junioriliiga. Lapsella on mahdollisuus saada alusta saakka ohjausta oman tasoisessa ryhmässään. Salibandykoulun tavoitteena on innostaa monipuoliseen liikkumiseen leikkien ja pelien kautta, sekä opettaa kehonhallintaa, motorisia- ja lajitaitojen alkeita, sekä ryhmässä toimimista. Harjoitustunnit sisältävät leikkimistä, ratoja, pelaamista, sekä laji- ja liikuntataitojen opettamista ja oppimista. Toiminnassa huomioidaan lapsen ikä ja motorinen kehittyminen.

Varaa paikka lapsellesi ennen kuin ryhmät täyttyvät - ilmoittaudu tästä linkistä: https://www.happee.fi//joukkueet/1865/lomake/606/ilmoittaudu-heimo-hirvi-salibandykouluun

heimo hirvi salibandykoulu salibandy säbä jyväskylä sähly

Harjoitusajat ja -paikat kaudelle 2020-2021:

1- tason salibandykoulut (2-4-vuotiaat):

- Halssilan koulu sunnuntaisin klo 10:00-11:00 => Ilmoittaudu tästä

2-tason salibandykoulut (4-6-vuotiaat):

- Keljonkankaan koulu tiistaisin klo 17:30-18:30 => Ilmoittaudu tästä

- Vaajakosken liikuntahalli, lohko2 tiistaisin 16:45-18:00 => Ilmoittaudu tästä

- Palokan koulukeskus 1/3 lohko tiistaisin 16:30-17:30 => Ilmoittaudu tästä

- Kuokkala graniitti, ampumahalli sunnuntaisin klo 14:00-15:00 => Ilmoittaudu tästä

3- tason salibandykoulut (6-9v) on nyt G-junioriliiga

G-junioriliiga on uusi harrasteliiga, missä joukkueet harjoittelevat lähellä kotia kerran viikossa ja pelaavat kauden aikana kolme turnausta keskenään. G-junioriliigaan voit ilmoittautua eri lomakkeella, joka löytyy tästä linkistä

Lue lisää Heimo Hirvi salibandykoulusta: www.heimohirvi.fi tai ilmoittautumissivulta, jonne pääset alempana olevasta linkistä. Tule mukaan!

https://www.happee.fi//joukkueet/1865/lomake/606/i...

Lisätietoja tarvittaessa,

Tero Kotilainen
Happee
Valmennuspäällikkö

tero.kotilainen@happee.fi

   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat