Matti Minkkinen ja Arttu Pylväläinen U19 maajoukkueen kesäleirille Eerikkilään
24.6.2020 8:33 Uutisointi / Happee Miehet

Matti Minkkinen ja Arttu Pylväläinen Happeesta saivat kutsun U19 maajoukkueen kesäleirille.

Suomen U19 salibandymaajoukkue leireilee 29.6. - 3.7. Eerikkilän Urheiluopistolla. Kutsun leirille on saanut neljä maalivahtia, 12 puolustajaa ja 18 hyökkääjää. Näiden joukossa on pelaajien joukossa on kaksi Happeen pelaajaa, hyökkääjä Matti Minkkinen ja puolustaja Arttu Pylväläinen.

Nuorten maajoukkueen kesäleiri alkaa maanantaina 29.6. ja päättyy perjantaina 3.7. Samalla alkaa U19 maajoukkueen valmistautuminen MM-kisoihin, jotka pelataan keväällä 2021 Tsekin Brnossa.

2002-syntyneet Minkkinen ja Pylväläinen ovat Happeen liigajoukkueen sopimuspelaajia ja ovat koko kesän ajan harjoittelleet miesten liigajoukkueen mukana.

- Hienoa, että pojat saivat kovasta harjoittelusta ja työnteosta palkinnon leirivalinnan myötä. Ihan ansaitusti. Molemmat pelaajat ovat ottaneet viimeisen puolen vuoden aikana isoja harppauksia eteenpäin pelaajana kehittymisessä. Kommentoi valintoja miesten liigajoukkueen päävalmentaja Tero Kotilainen.

- On hieno saavutus olla jo tuossa valitussa 30 kenttäpelaajan joukossa. Sellaisia pelaajia ei montaa per ikäluokka Jyväskylästä ole enää viime vuosina tullut. Uskon, kun tulevaa kautta mennään pidemmälle, niin molemmat pelaajat osoittavat pelaamisellaan sen, että kamppailevat myös kisakoneeseen pääsystäkin, lisää Kotilainen.


   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat