Happee ja Classic kohtaavat toisensa revanssihengessä.
28.5.2020 20:18 Uutisointi / Happee Miehet

Happee ja Classic mittaavat voimasuhteitaan kaksi kertaa ennen F-liigan alkua.

Kuva: Esa Jokinen


Happee ja Classic pelaavat vastakkain pre-seasonilla playoff-tyylisesti kaksi kertaa. Ensimmäinen harjoitusottelu pelataan lauantaina 29.8. klo 17:00 Jyväskylän Monitoimitalolla. Toinen peli heti tiistaina 1.9. Tampereella. Otteluissa on ilmassa revanssihenkeä viime keväältä, kun joukkueiden välinen puolivälieräsarja jouduttiin keskeyttämäänkoronaviruksen takia.

- Viime keväänä puolivälieräsarja keskeytettiin kolmen pelatun pelin jälkeen. Kyllä se harmitti silloin ja harmittaa edelleenkin. Joukkueella oli hyvä draivi päällä ja tarkoitus oli 4. pelissä tasoittaa sarja 2-2 tilanteeseen Hirviteatterissa. Muistelee tulevan kauden uusi päävalmentaja Tero Kotilainen.

- Kaikki Classic-ottelut on aina todella intensiivisiä ja korkeatasoisia pelejä. Hienoa, että päästään revanssihengessä pelaamaan kaksi kertaa vastakkain ennen F-Liigan alkua. Ne on tärkeitä pelejä molemmille joukkueille F-Liigakauteen valmistautumisessa, jatkaa Kotilainen.

- Meille tärkeää on myös päästä esiintymään ja pelaamaan mahtavalle Hirviteatterin yleisölle taas. Pelaajat jo odottavat, että pääsevät tarjoamaan kunnon urheiluviihdettä yhteisöllemme. Luulen, että useat ihmiset on kaivanneet urheilua livenä tämän kevään aikana, lisää Kotilainen

Koronarajoituksista johtuen Jyväskylän Monitoimitalolla pelattavaan peliin on saatavilla vain rajallinen määrä lippuja. Hirviteatterilippuja on saatavilla vain 300, mikä sisältää sisäänpääsyn otteluun ja uuden Happee t-paidan. VIP-Hirviteatterilippuja on saatavilla vain 50, mikä sisältää pelin ja tarjoilun lisäksi erillisen perjantai-aamupäivän ohjelman.

- Lipunmyynti on lähtenyt vilkkaasti liikkeelle heti ensimmäisellä viikolla. Tavoite on saada peli loppuunmyydyksi näillä rajoitetuilla katsojamäärillä, kertoo joukkueen manageri Petri Kauko.

- Kaikilla urheiluseuroilla on tosi haastavat ajat tällä hetkellä taloudellisesti. Sitä se on myös meillä. Kevään pelien keskeyttäminen jätti merkittävän loven taloudelliselle puolelle meidän liigajoukkueen toimintaamme. Tällä ”Happee Support”-tuki-ottelulla Classicia vastaan pyritään paikkaamaan noita koronaviruspandemian aiheuttamia tulonmenetyksiä, tarkentaa Kauko.

- Uskon, että nämä Classic-pelit kiinnostavat yleisöä. Ja toivon, että jyväskyläläinen yhteisömme tukee meitä ostamalla lipun tähän tulevaan otteluun. Sitä tukea tarvitaan tällä hetkellä, kuvailee Kauko.

Hirviteatterilipun Happee-Classic otteluun voit ostaa täältä: https://happeeshop.fi/product/41/hirviteatterilipp...

VIP-Hirviteatterilippu Happee-Classic otteluun voit ostaa täältä: https://happeeshop.fi/product/42/vip-hirviteatteri...


   
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat