Esittely
Ottelutilastot
Happee - O2JKL Akatemia
2019-2020 - Happee Naiset - Naisten II divisioona
Klo 10:00 Killerin liikuntakeskus
23
Mar

Toisen erän heikko hetki kävi kalliiksi – O2 karkasi 7-5-voittoon


Killerin liikuntakeskuksella pelattuun kotiturnaukseen lähdettiin uudistuneella pelisysteemillä ja uudesti syttyneellä uskolla siihen, että kauden avausvoitto olisi otettavissa päivän vastustajien kovuudesta huolimatta. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui paikallisvastustaja O2-Akatemia, ja alkuhetket olivat lupaavia. Uusi karvaus oli sisäistetty nopeasti ja pelin avaaminen tuotti vastustajalle jatkuvasti vaikeuksia, ja oma maalinedusta pidettiin sovitun mukaisesti koko viisikon voimin tiiviinä.

Kolmen ja puolen minuutin pelin jälkeen siirryimme johtoon, kun Mari avasi maalihanat hyvän maskin takaa tulleella kaukovedolla. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä ja paikkoja syntyi molempiin päihin, mutta O2 onnistui tasoituksessa, kun hyvästä keskialueen tukkimisesta huolimatta pallo ajautui ikävästi alimmalle vastustajalle, joka tykitti riman alle varsinaisen unelmavedon. Avauserässä ei enempää tilastomerkintöjä nähty, vaikka pelin virtausta rikkoivatkin toistuvat vihellykset ja vapaalyönnit.

Laadukkaan ensimmäisen erän jälkeen oli sitäkin ikävämpää, miten pahasti pakka hajosi toisessa erässä. Heti erän alkuun O2 pääsi takomaan 1-2-johtomaalin suurin piirtein niiltä apajilta, joista oli ennen peliä sovittu, että meille ei tehtäisi tänään ainuttakaan. Linda toi meidät vielä seuraavassa vaihdossa tasoihin loistavalla yksilösuorituksella, joka sisälsi useamman vastustajan ohittamisen ja ennakkoluulottoman laukauksen. Erän puolessa välissä alkoi kuitenkin sysimusta kolmeminuuttinen, jonka aikana jokainen ketju kadotti pelinsä punaisen langan, unohti puolustuspelaamisen ja merkkaamisen, ja O2 latoi neljällä pikamaalilla lukemat 2-6:een.

Pakon edessä pelaamista kavennettiin ja aivan erän lopussa Mari teki varsinaisen kapteenin maalin rynnimällä väkisin pallon kanssa omalta alueelta aina vastustajan maalille asti ja survomalla taisteluhengen kannalta äärimmäisen tärkeän 3-6-kavennusosuman.

Näin ollen päätöserään lähdettiin kaasu pohjassa ja oli aivan vähällä, ettei heti ensimmäisessä vaihdossa saatu lisää löylyä kiukaalle, kun Sohvi pääsi hienon syöttelykuvion jälkeen nokikkain maalivahdin kanssa. Todennäköisyyksiä uhmaava jalkatorjunta esti kuitenkin toistaiseksi lisämaalien syntymisen, ja vielä katkerampaa orastavan takaa-ajon kannalta oli se, kun O2 viimeisteli päivän seitsemännen, kun peliä oli jäljellä kymmenisen minuuttia.

Neljän maalin takaa-ajoasemassakin joukkue piti ihailtavasti hengen päällä ja jatkoi yrittämistä, joka palkittiin lopulta erän puolivälissä, kun Nea iski maalinedushässäkän päätteeksi pallon verkkoon. Todellisen momenttumin virittelyä oli havaittavissa, kun heti seuraavassa vaihdossa, vain kuusi sekuntia edellisestä, Veera löysi täydellisellä sivalluksella tilaa takanurkasta ja intoutui sitten koko kauden ylitsevuotavimpaan, riehakkaimpaan tuuletukseen (huomaa sarkasmi). Kolmas nopea kavennusosuma olisi tehnyt ottelun viimeisistä minuuteista äärimmäisen dramaattisia, mutta aikaa oli kuitenkin jäljellä loppujen lopuksi liian vähän. Painostus ei tuottanut enempää osumia, ja ottelu päättyi kitkerästi 5-7-tappioon.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
5 - 7
(1 - 1) (2 - 5) (2 - 1)
O2JKL Akatemia
3' Maali Kankaanpää Mari

3' Maalisyöttö Kärkelä Anmariia

16' Maali Latio Linda

29' Maali Kankaanpää Mari

29' Maalisyöttö Matilainen Mirkku

37' Maali Vihreäsaari Nea-Leena

37' Maalisyöttö Hiltunen Salla

37' Maali Tukia Veera

37' Maalisyöttö Kivelä Tanja
Lisää uutisia
Happee Ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat