Hirvilaumalta pakkoraossa upea esitys - Sarja jatkuu maanantaina!
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 23.03.2024 21.32

Selkä seinää vasten painettu Happeen liigamiehistö kohtasi Classicin lauantai-iltana Bläk Boksissa puolivälierien viidennessä osaottelussa. Hirvilaumalta nähtiin jopa ylihenkinen esitys, jossa sekä hyökkäys- että puolustuspäässä onnistuttiin täydet 60 minuuttia. Sarja on nyt 3-2 Classicille ja pelit jatkuvat jo ylihuomenna Hirviteatterissa!

Happee ei saanut taaskaan ihan unelmastarttia, kun Adam Hemerka siirti kotijoukkueen johtoon ajassa 0.29. Hätää ei kuitenkaan ollut ja Happee sai pelistä otteen. Ville Heiska tasoitti vastahyökkäyksestä ajassa 16.13 ja Jami Manninen naulasi ylivoimalla 1-2 osuman Teuvo Kinnusen poikkisyötöstä. Adam Hemerka osui uudelleen viimeisellä minuutilla, joten ensimmäiselle erätauolle siirryttiin 2-2 tasatilanteesta.

Toinen erä tarjosi Happeelle kaksi alivoimaa ja yhden ylivoiman. Alivoima oli tänään tikissä ja mm. Joel Lahti ja Niklas Kuisma peittivät tukullisen palloja, Pietari Jääskeläinen koppasi loput. Erän loppuun saadulla ylivoimalla Jonne Junkkarinen näki viivasta tarpeeksi verkkoa ja napautti tarkan rannarin ohi Lassi Torisevan.

Kolmas erä oli melkoista tulitusta. Eppu Suhanto naulasi viivapommin, Samuli "Höyry" Grönfors viimeisteli kauniista herkuttelusta ja Stefan Hutzli onnistui Markus Salmen tarjoilusta. Peli oli tässä kohtaa lukemissa 2-6 ja Classic yritti päästä kyytiin vielä kuudella viittä vastaan. Albert Koskinen ja Aaro Helin kaunistelivat lukemia, mutta Jami Manninen upotti tyhjään maaliin viimeisen sinetin ottelulle ajassa 59.55, lopputulos 4-7.

"Oltiin parempia. Tehtiin maalit paikoista ja nytten maanantaina napataa voitto niin päästään vielä kerran ryöstölle Bläk Boksiin. Itelle kiva paikka pelata, kerran pelannut kerran voittanut." kommentoi voittomaalin iskenyt Samuli Grönfors.