Sopimusuutisia - Kalle Vaarala liittyy Hirvilaumaan 1+1 vuotisella sopimuksella
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 24.04.2024 12.00

Sopimusuutisia - Kalle Vaarala liittyy Hirvilaumaan 1+1 vuotisella sopimuksella

Happeen ensi kauden liigajoukkuetta on rakennettu kulisseissa kevään mittaan, ja nyt on aika julkaista ensimmäinen pelaajahankinta kaudelle 2024-25. Puolustaja Kalle Vaarala on tehnyt 1+1 vuotisen sopimuksen Happeeseen!

Kalle Vaarala, 22, on edustanut liigatasolla Nurmon Jymyä kahden kauden verran. Näissä otteluissa puolustaja on kirjannut yhteensä 12+8=20 tehopistettä 59 otteluun. Vaaralalta löytyy pääsarjatasolla myös divaripelejä Limingan Niittomiesten riveistä 56 ottelun verran (11+24=35). Leftin puolelta luutiva Vaarala on pääsääntöisesti pelannut oikeana puolustajana.

"Kalle on nuori, fyysisesti hyvä puolustaja, jolla on potentiaalia nousta liigassa johtavaan rooliin. Ensimmäisestä puhelusta lähtien tuli selväksi että Kalle haluaa Hirviin tulla ja sopimus syntyi hyvin kivuttomasti. Happee saa Kallen myötä alakertaan urheilijan, joka on valmis laittamaan itsensä likoon niin treeneissä kuin peleissäkin." kommentoi Happeen liigajoukkueen manageri Petri Kauko uutta pelaajahankintaa.

"Mahtavilla fiiliksillä tulen Jyväskylään. Innolla odotan jo tulevaa kautta ja sitä että pääsee liittymään ryhmän mukaan kesällä! Jyväskylään siirtyminen on jälleen askel eteenpäin urallani, lisäksi kaipasin myös uutta ympäristöä ja uusia tuulia mitkä vaikuttivat myös siirtymiseeni tänne. Innolla odotan myös uuden hallin valmistumista ja tulevia kotiotteluita siellä. Jyväskylän Monnari on ollut ehdottomasti yksi parhaista paikoista pelata ja uskon että uudessa hallissa tunnelma tulee olemaan fantastinen." kommentoi Kalle Vaarala sopimustaan Happeeseen.

Kalle Vaaralan matkassa mukana Jenira

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ