Classic lyö Happeen selän seinää vasten
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 21.03.2024 22.19

Happee ja Classic jatkoivat värikästä puolivälieräsarjaansa torstai-iltana Jyväskylän Monitoimitalolla, neljännessä osaottelussa. Ottelun kaava muistutti vahvasti edellistä ottelua Hirviteatterissa - Kaksi erää vahvaa tekemistä kotijoukkueelta, mutta kolmannessa Classic katkaisi selkärangan. 4-7 (2-2, 1-1, 1-4) lopputuloksen myötä Classic siirtyy ottelusarjassa 3-1 johtoon. Nyt ei ole enää varaa sörtseihin, vaan pelkästään voitoilla kausi jatkuu.

Avauserä oli todella vauhdikas. Classic nousi 0-2 johtoon Konsta Tykkyläisen ja Aaro Helinin maaleilla, mutta Happee kampesi itsenä tasoihin Eppu Suhannon tahtomaalilla ja Jami Mannisen takatolppaviimeistelyllä, johon unelmasyötön tarjoili Markus Sipronen. Erässä nähtiin myös yksi hylätty maali (Niko Laiti) ja rangaistuslaukaus, joka 900-päisen kotiyleisön harmiksi päätyi Markus Salmen tolppalaukaukseen.

Toisen erän Happee hallitsi peliä, mutta kuten edellisellä kerrallakin Teatterissa, ei kaveria saatu iskettyä mattoon. Joel Lahti huudatti kevään ensimmäisellään kotiyleisöä ajassa 28.35, mutta Eemeli Salin tasoitti peli vain 39 sekuntia myöhemmin. Happee pääsi erän lopussa ylivoimalle, mutta tulosta ei syntynyt.

Kolmas erä oli synkkä. Classic iski neljästi Nico Salon, Eemeli Salinin, Aaro Helinin ja Oskari Heikkilän toimesta. Happee yritti vielä vimmatusti saada kiriä aikaan, ottamalla maalivahdin pois hyvissä ajoin, mutta Classicin viisikko puolusti uhrautuvaisesti. Ville Heiska kaunisteli lukemia vielä viimeisellä minuutilla, mutta summerin soidessa alkoi Classicin juhlat.

"Kaksi erää oli taas hyvää. Jatkossa pitää parantaa kolmannessa erässä pelaamista, jotta näitä pelejä pystytään voittamaan. Lauantaina ryöstö Bläk Boksista ja maanantaina takas Teatteriin!" kommentoi 1+1 tehot nakuttanut Heiska.