Ryöstöjen ryöstö Bläk Boksista!
MIEHET F-LIIGAJulkaistu: 19.03.2024 23.25

Melkoinen trilleri Bläk Boksin tiistai-illassa! Happee ja Classic kohtasivat puolivälierin kolmannessa ottelussa ja järjestivät koko kevään suurimman jännitysnäytelmän. Happee nousi 5-3 tappioasemasta tasoihin varsinaisen peliajan lopussa ja Roni Laasonen pysäytti kellot ajassa 65.40 voittomaalillaan! Happee kavensi ottelusarjan lukemiin 2-1, pelit jatkuvat torstai-iltana Hirviteatterissa.

Happee sai otteluun parhaan startin koko keväänä ja paineli ensimmäisessä erässä 0-3 johtoon. Maaliverkkoja heiluttivat Eppu Suhanto (merkattiin omaksi maaliksi), Markus Salmi ja ylivoimalla Jami Manninen. Momentum oli täysin Hirvilaumalla, kun Adam Hemerka lensi vielä punaisella pihalle ensimmäisen erän lopussa, syynä väkivaltainen Markus Siproseen kohdistunut jalkapyyhkäisy.

Happee ei onnistunut hyödyntämään toisen erän alun pitkää ylivoimaa, ja Classic nousi peliin mukaan. Eemelit Salin ja Akola onnistuivat maalinteossa ja viimeiseen erään lähdettiin 2-3 tilanteesta.

Kolmas erä sai karmaisevan startin, kun Eetu Sikkinen tasoitti pelin heti ensimmäisellä minuutilla. Aaro Helin siirti kotijoukkueen johtoon ensimmäistä kertaa pelissä ajassa 47.15 ja Oskari Heikkilä lisäsi johtoa ajassa 53.43. Moni saattoi luulla pelin olleen jo ohi, mutta Hirvilauma ei tähän suostunut. Eppu Suhanto iski kavennusosuman ajassa 58.15 ja kapteeni Jonne Junkkarinen tasoitti pelin ajassa 59.03, molemmat näistä maaleista tehtiin kuudella viittä vastaan.

Jatkoaikaa ehti kulua reilu 5 minuuttia, kun Markus Salmi tarjoili takatolpille kirmanneelle Roni Laasoselle kermaleivoksen, Roni upotti pallon varmasti ohi Lassi Torisevan ja kevään ensimmäiset Guggenheimit lähti pauhaamaan!

"Hyvä fiilis pelistä. Iso ryöstö, torstaina mökki täyteen ja sarja tasoihin!" kommentoi jatkoaikasankari Roni Laasonen.