Markus Laakso vahvistaa Happeen maalivahtiosastoa
Julkaistu: 29.08.2017 00.00

Markus Laakso vahvistaa Happeen maalivahtiosastoa

Happee on solminut nelivuotisen pelaajasopimuksen 22-vuotiaan maalivahdin Markus Laakson kanssa. EräViikingeistä Jyväskylään siirtyvä veräjänvartija on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt kartuttaa kokemusta jo kuuden Salibandliigakauden ajalta. Niin Tapanilan Erää kuin EräViikinkejäkin urallaan edustaneen Laakson palkintokaapista löytyy muun muassa SM-hopea, Suomen Cup -kulta sekä nuorten SM-kulta. Lahjakkaan torjujan vyölle on kertynyt lisäksi kuusi nuorten maaottelua ja nuorukainen on jo kolkutellut miesten maajoukkueenkin portteja.

Happeen toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen näkee Laakson tulevaisuuden Jyväskylässä valoisana.

- Tällä siirrolla saamme turvattua liigajoukkueen maalivahtitilanteen pitkäksi ajaksi tästä eteenpäin. Maajoukkuetasoisia maalivahteja ei Suomessa ole liikaa, joten Markuksen tulo Jyväskylään takaa maalivahtiosastollemme tarvittavan leveyden Tuomas Turusen lopetettua huipputasolla pelaamisen. Markus sai opiskeluasiansa täällä järjestykseen avustuksellamme ja on hienoa aloittaa matka lahjakkaan urheilijan kanssa, Kotilainen hehkuttaa.

Laakson aikaisempi pelaajasopimus EräViikinkeihin on purettu hyvässä yhteisymmärryksessä.

- Markuksella oli vielä vuosi sopimustaan jäljellä EräViikinkien kanssa, mutta he ottivat hienosti huomioon "Maken" opiskelujen myötä muuttuneen elämäntilanteen ja pääsimme hyvässä yhteistyössä purkamaan hänen sopimuksensa, Kotilainen taustoittaa.

Laakso itse on siirrosta todella innoissaan.

- Happeella oli tarjota loistava paketti niin pelaamisen kuin siivilipuolenkin kannalta, joten todella hyvillä fiiliksillä suuntaan Jyväskylään. Kun joukkueen kokoonpanoa katsoo, on ensi kauden ryhmältä syytä odottaa paljon. Porukasta löytyy kokemusta ja nuorta intoa. Ilman muuta siis menestymään lähdetään, Laakso toteaa.

Tulevalla kaudella Laakso muodostaa Happeen liigajoukkueelle raudanlujan maalivahtikaksikon yhdessä Miro Tuomalan kanssa.

- Joukkueessa on muutama juniorimaajoukkueen kautta itselleni entuudestaan tuttu pelaaja, mutta muuten tämä on kyllä hyppy tuntemattomaan. Kaupunkina Jyväskylä on myös uusi tuttavuus, mutta eiköhän se tästä lutviudu, Laakso päättää.

Hirvilauman aikaisemmin julkaistut sopimuspelaajat löydät täältä.

Markus Laakson uratilastot

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ