Happee Steamers tähtää miesten divariin.
Julkaistu: 16.09.2021 19.45

Happee Steamers tähtää miesten divariin.

Happee Steamers on valmis haastamaan jo alkavalla kaudella Suomisarjan kärkijoukkueita. Joukkueen tavoite on pelata tulevaisuudessa miesten divarissa.

Happee Steamers aloittaa Suomisarjan C-lohkon lauantaina 18.9. kotiottelulla, kun vastaan asettuu Sudet SB Palokan koulukeskuksessa klo 19:00. Joukkueessa on kolme maalivahtia ja 24 kenttäpelaajaa. Joukkueen päävalmentajana toimii Vesa Pölkki.

Suomisarja pelataan kaudella 2021-2022 kolmessa lohkossa ja yhteensä joukkueita siihen osallistuu 34. Happee Steamers pelaa lohkossa C, jossa pelataan 11 joukkueen voimin kaksinkertainen sarja. Lohkojen sijoille 1.-2. sijoittuneet etenevät Divarikarsintoihin yhdessä Divarin runkosarjan sijoille 11.-12. sijoittuneiden joukkueiden kanssa.

- Joukkueessa on alkavalle kaudelle sopiva sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Joukkueeseen on tullut myös uusia pelaajia ja joukkueen taitotaso mahdollistaa rohkeamman ja viihdyttävän pallolla pelaamisen aiempia vuosia paremmin. Harjoittelun osalta elo-syyskuu on ollut hieman repaleinen, mutta silti peliä on saatu eteenpäin nousujohteisesti. Harjoitusottelutkin on sen osoittaneet. Päävalmentaja Pölkki valoittaa.

Happee Steamers toimii myös Happeen miesten F-liigajoukkueen farmijoukkueena. Steamersin joukkueen tavoite on tulevaisuudessa pelata miesten divarissa

- Sarjajärjestelmät uusiutuvat jonkin verran ja Happee Steamers on tärkeä yksikkö miesten F-liigan ja P21-P18 joukkueiden ympärillä nuorten pelaajien kehittämisessä, sen merkitys siinä tehtävässä tulee entisestään korostumaan tulevaisuudessa. Tulevaisuudessa en pitäisi mahdottomana, että joukkue pelaisi miesten divaria, tai vaikkapa jo ensi kaudella. Happeen Valmennuspäällikkö Tero Kotilainen kertoo

Kokoonpano kaudella 2021-2022:

Maalivahdit:
Karjalainen Ville
Mutanen Ville-Samuli
Tähtinen Leevi

Puolustajat:
Honkonen Joni
Hukka Janne A
Kakko Otso
Kangas Aleksi
Kunelius Jaska A
Malkamäki Miika C
Sieppi Julius
Töytäri Otto
Tuovinen Toni

Hyökkääjät:
Grönfors Samuli
Heinonen Eino
Hirvonen Jarno
Häkkinen Lauri
Juvonen Heikki
Karanta Santeri
Kuosmanen Erkki
Kääriäinen Petteri
Määttä Mikael
Pernu Valtteri
Rautiainen Juha
Ruuskanen Olli
Salonen Max
Taimisto Tommi
Toivonen Jussi

Päävalmentaja
Pölkki Vesa

Joukkueen otteluohjelman löydät täältä

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ