Eliittikarsintojen viimeinen pelipäivä
31.10.2018 1:12 Uutisointi / C1 -juniorit -03

Sunnuntaina selviää, missä sarjassa Happee Valkoinen jatkaa tällä kaudella

C1- ja C2- poikien yhdistelmäjoukkueena tällä kaudella toimiva Happee Valkoinen suuntaa tulevana sunnuntaina 4.11.2018 Sastamalaan C1 Eliittisarjan karsintojen viimeiseen pelipäivään. Vastaan asettuvat Nokian Krp sekä Oripään Urheilijat, pelipaikkana puolestaan toimii melko tuntematon Kemiran palloiluhalli. Maakuntamatkailua siis edessä ja lähtö sunnuntaina mitä herkullisimpaan aikaan klo 06.30.

Joukkueen karsinnat ovat tähän mennessä sujuneet todella hyvin, sillä Happee Valkoisella on kasassa neljästä ottelusta viisi pistettä, ja näin ollen yksikin sarjapiste viimeisistä kahdesta pelistä riittää viemään joukkueen Eliittisarjaan. Voitot joukkue on napsinut SC Weikot Haukkoja sekä FBC Turku 2:sta vastaan, Keikyän Yritystä vastaan väännettiin tasuri ja SBS Wirmo/SBS Masku oli puolestaan meitä pari maalia etevämpi. Toisaalta, myös FBC Turku 2 tai SC Weikot Haukat joutuisivat voittamaan molemmat ottelunsa, jotta ne voisivat edes teoreettisesti nousta Happeen ohitse.

Karsintojen tilastot kahden pelipäivän jälkeen

Eliittikarsinnat, ja mikä tahansa sarja joukkuetta odottaakaan sunnuntain jälkeen, tulee palvelemaan molempia ikäluokkia tällä kaudella hyvin, sillä C1- pojissa sarja tarjoaa lisää peliaikaa laajalle rosterille ja esimerkiksi pitkistä loukeista kärsivät voivat hakea näistä peleistä tuntumaa ennen paluuta koviin Divarin peleihin. Kahden ensimmäisen pelipäivän aikana joukkueessa on pelannut yhdeksän eri C1- poikien pelaajaa, ja tulevissakin peleissä nähdään pari-kolme "ensikertalaista". Myös C2- poikien laajalle rosterille nämä pelit takaavat peliaikaa kaikille.


Nyt vastaan asettuvat Nokian Krp ja OU ovat myös edelleen Eliittisarjan paikoissa kiinni, ja näin odottaa saikin, sillä nämä joukkueet kuuluivat lohkon ennakkosuosikkeihin. Krp:n runko koostuu viime kauden YPA 03- joukkueen pelaajista, jotka ovat aina tarjonneet meille kovan ja fyysisen vastuksen. Krp oli myös lohkon ainut joukkue, joka oli mukana syksyn SM- karsinnoissa, joten kokemusta kovista peleistä on. Krp'n #92 Aleksi Hirvonen myös johtaa lohkon pistepörssiä tehoin 9+3=12. OU puolestaan voitti viime kaudella Kilpasarjan lohkonsa, ja joukkue on myös nopea ja fyysinen, joten yhtään vastus ei Krp'hen verrattuna helpompi ole. Oripään parhaimmistoa ovat hyviä tehoja iskeneet rightin puolen taiturit, sentteri #15 Juho Paju (7+1=8) sekä puolustaja #7 Mikko Mäntyharju (7+3=10).

Happeen kokoonpano taas on jälleen vastustajille täysi arvoitus, sillä meillähän on mistä valita! Ainakin yksi #comeback nähdään, loppu säilyköön sunnuntaille arvoituksena ;)

Sunnuntain jälkeen siis tiedetään, pelaako Happee Valkoinen tällä kaudella Eliitti- vai Kilpasarjaa. Isoista asioista siis pelataan!

- JK -


   
Lisää uutisia
C1 -juniorit -03
«  Lokakuu   »
Kategoriat