Lauantaina mennään kotona ja vieraissa!
22.10.2018 16:59 Uutisointi / C1 -juniorit -03

Palokkaan vieraita Kouvolasta ja maakuntamatkalle Maskuun.

Meille vai teille? Molempi.

Syyslomat on lomailtu ja tulevana viikonloppuna onkin taas aika palata pelihommiin, kun C1- poikien 1.Divisioona jatkuu Happeen osalta pitkästä aikaa kotiottelulla; lauantaina 27.10.2018 vieraaksi Palokkaan saapuu Sudet SB Kouvolasta. Vierailijathan ovat tuttu vastus tämän syksyn SM- karsinnoista, silloin Happee nappasi vakuuttavan 11-3 voiton. Nyt on kuitenkin edessä uusi peli eikä Sudet tule varmasti olemaan helppo vastus, ja Palokassa tullaan varmasti näkemään tiukka kamppailu. Samana päivänä osa porukasta matkaa C1/C2- yhdistelmäjoukkue Happee Valkoisen matkassa C1- poikien Eliittikarsintojen toiseen pelipäivään Hemmingin liikuntahallille Maskuun (kaupunkiin, ei siihen kalustemyymälään). He saavat vastaansa Länsi- Suomen edustusta, FBC Turku 2:n sekä seurafuusio ja isäntäjoukkue SBS Wirmo/SBS Maskun.

Tästä siis lukuun tuplaennakko!

Eliittikarsinnat jatkuvat hyvistä asetelmista


Yhdistelmäjoukkue Happee Valkoisella on lauantaina edessään Eliittisarjan karsintojen toinen pelipäivä. Ensimmäisestä pelipäivästä tarttui mukaan voitto SC Weikot Haukoista ja tasapeli KeikYä vastaan, joten joukkue lähtee hyvistä asetelmista jatkamaan urakkaansa kohti Eliittisarjaa. Seitsemän joukkueen lohkosta neljä etenee Eliittisarjaan, joten hyvät mahdollisuudet sinne on. Nyt vastaan asettuvat Länsirannikon alueen joukkueet, joista ei etukäteen hirveästi tiedetä, SBS Wirmo/SBS Masku koostuu lähes kokonaan 04- ikäluokan pelaajista, mutta näyttipä avauskierroksella kokoonpanossa olevan myös 2006 ja 2007- syntyneet nuorukaiset. Todella mielenkiintoinen joukkue on siis kyseessä. Mielenkiintoinen on myös Happeen rosteri, sillä Maskussa kokoonpanossa nähdään loukkaantumisesta toipunut #9 Daniel Mustonen sekä leikkausoperaatiosta pelikuntoon toipunut ja treeneissä jo dominoinut "junnutähtemme" #27 Iivari Saikkonen. Tuohon kun lisätään vielä myös mukaan lähtevä #28 Roni Salminen, on kasassa semmoinen kauhukolmikko, että saa vastustajia jo vähän hirvittää.

Eliittikarsintojen tilastot

Palokassa nähdään SM- karsintojen uusinta

Ja edustusjoukkueen vieraaksi 1.Divisioonan kuudennessa kamppailussa saapuu siis Sudet SB Kouvolasta.

Joukkueet lähtevät otteluun hyvin päinvastaisista asetelmista, Happeen voittosarakkeen näyttäessä viidestä pelistä viittä voittoa, kun taas Susilla samasta määrästä otteluita on voittotili karttunut vain yhdellä voitolla. Sarjataulukostakin joukkueet löytyvät lähes ääripäistä, sijoilta 1 ja 11. Tämän ei kuitenkaan saa antaa hämätä, sillä Sudet on pelannut tällä kaudella todella tiukkoja otteluita ja esimerkiksi sarjan ykkösjoukkue ÅIF/PSS:ää Sudet piti pinteessä sen 55 minuuttia, kunnes päätösvitosella etelän pojat tekivät ratkaisevan eron. Mistään heittopussista ei siis todellakaan ole kyse, vaan Sudet tulee varmasti keväämmällä taistelemaan vielä kynsin ja hampain sarjan kuudesta pudotuspelipaikasta.

1.Divisioonan tilastot

Susien joukkueesta löytyy monta todella taitavaa pelaajaa, joista tullaan kuulemaan varmasti myös tulevaisuudessa. Hyökkäyksen terävimmät kärjet ovat 04- ikäiset, sarjan parhaisiin maalintekijöihin lukeutuva #97 Juuso Suotula (7+4) sekä taitava sentteri #17 Pyry Makkonen (4+2). Puolustuksesta löytyy seuran A- junioreissakin pelannut fyysinen ja taitava pakkipari #10 Olli Joutjärvi (4+0) - #46 (C) Ossi Ekroth (2+5). Maalia vartioi hyvin erilainen, mutta tasainen kaksikko #15 Jere Vainonen & #35 Eemeli Floman. Susien pelaajat ovat nimenomaan yksilönä todella hyviä ja maalintekovoimaa on laajasti eri kentissä, vaikka ykköskenttä onkin joukkueen terävin syömähammas.

Ottelun Seuraa häntä- pelaajat:

#16 Joel Paananen, Happee

Happeen, 1.Divisioonan ja koko ikäluokan ykköspuolustajiin kuuluva Jokke on aloittanut sarjan odotetun vahvasti kun neljään otteluun on syntynyt tehot 4+3=7. Toki Joken arvo joukkueelle on paljon isompi kuin mitä tehopisteetkään näyttävät. Jokke pystyy johtamaan minkä tahansa viisikon pallollista peliä loistavasti eikä häneltä ihan turhan moni ole täälä kaudella palloa pois saanut. Kehityskäyrä on viimeiset kaksi vuotta ollut jyrkästi ylöspäin eikä hidastumista ole vielä hetkeen horisontissa!

#46 Ossi Ekroth, Sudet SB

Susien puolelta kannattaa seurata heidän kapteeniaan ja johtavaa puolustajaa Ossi Ekrothia, joka on tällä kaudella iskenyt myös seitsemän tehopistettä (2+5) 1.Divisioonassa, ja ompa hän päässyt maalin makuun myös Susien A- junioreissa. Hän johtaa Susien pelottavan kovaa ykkösviisikkoa, joka on ollut alkukaudesta jo vakuuttavassa vireessä.

Ottelun seuranta

Live- stream (YouTube)

Happeen joukkue palaa syyslomalta taas levänneenä ja täynnä peli- intoa, kun lauantaina lähdetään kasvattamaan voittoputkea kuuden ottelun mittaiseksi 1.Divisioonan peleissä. Tämä viikko on aloitettu treeneissä terävästi ja torstaina päästään testaamaan taas harjoitusottelussa myös O2-Jyväskylän B- junioreiden syysvire.

Mitkä ovat viikonlopun kovimmat puheenaiheet - Lue tästä! (Vain tilaajille):

Antaako #27 Maskussa kellekkään muulle mitään mahdollisuuksia dominoida?

Laukooko #9 edes kerran paluuottelussaan?

Jatkavatko viimeksi Susia viidesti kurittaneet Duracellit #5 & #8 tehoiluaan?

Minkälaisen rusketuksen #21 on Espanjasta hakenut?

Naulaako kukaan #90 namupasseista?

Saako kukaan kouvolalainen #87 kiinni kentällä?

Nappaako joku rookieista pallon talteen pelin päätteeksi?

Onnistuuko kukaan ohittamaan sarjan maalivahtipörssin kuuminta nimeä #20:ntä?

Onko uudelle kajarille keksitty painokelpoinen nimi?

Pettääkö Palokassa nyt äänentoisto vai kamera?

Lauantaina siis ennen illan Happeeningia ja Miesten Salibandyliigan Happee-Oilers ottelua suuntaahan Palokan koulukeskuksen lehtereille seuraamaan huippuluokan juniorisalibandya ja tule kannustamaan sarjakärki Happee voittoon! Puck drop tasan kello 13.30. Vaikka peliä voit seurata myös YouTubesta striimin kautta, onhan salibandy parasta paikan päällä!

Tapahtuma Facebookissa

"Auch der kleinste Feind ist nicht zu verachten."

- JK -


   
Lisää uutisia
C1 -juniorit -03
«  Lokakuu   »
Kategoriat