Kärkikamppailu Riksussa!
10.10.2018 15:31 Uutisointi / C1 -juniorit -03

Riihimäelle tiukka vääntö edessä

C1- poikien 1.Divisioona jatkuu Happeen osalta taas tulevana sunnuntaina 14.10.2018, kun suunta otetaan kohti Riihimäkeä (siis se kaupunki, josta TV:ssäkin aina vitsejä väännetään niin Aku Hirviniemen, Niina Lahtisen kuin Janne Katajan yhteydessä). Paikallisella urheilutalolla kohdataan nimittäin todella tärkeässä kamppailussa sarjan kärkijoukkueisiin kuuluva, ja sarjan 1-2 sijoja hönkivä RSS Panthers/FoSu. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa tappioitta, Riihimäen Pantteri-Suupparit ovat voittaneet kaikki kolme peliään maalierolla 35-16, kun taas Happeella neljän voiton jälkeen maalisaldo näyttää jakaumaa 37-21, joukkueet löytyvätkin sarjataulukon sijoilta 1 ja 3. Aikamoinen trilleri on siis luvassa, kun nämä kaksi joukkuetta sunnuntaina vastakkain iskevät!

Sarjan tilastot

RSS Panthers/FoSu yhdistelmäjoukkue pelasi viime kaudella myös meidän ohella SM- sarjaa ja tällä kaudella joukkueen kohtaloksi oli kokea ratkaisevissa peleissä tappiot OLS:lle ja Tiikereille karsinnoissa. Divarissa joukkue onkin ehdottomia suosikkeja taistelemaan keväällä suorista paikoista Playoff- karsintoihin ja sarjan alku on osoittanutkin, että ainakin maalintekovoimaa Panttereilta löytyy; etenkin Lopen pojat #7 Eevertti Hietanen (3 peliä, 11+4=15), #43 Tobias Koukku (1 peli, 3+4=7) ja #92 Roope Heikkilä (2 peliä, 7+5=12) ovat olleet kuumina avauskierroksilla, unohtamatta joukkueen kapteenia ja yhtä sarjan parasta sentteriä #40 Leevi Hildeniä ja hyvin laukovaa toista sentteriä #28 Miko Peltosta. Puolustuksessa isossa roolissa ovat niinikään LFT:n kasvatti #27 Samu Heikkilä sekä Forssan pojat #33 Arttu Korteniemi ja #61 Kaapo Virtanen. Tolppien välissä todella vakuuttava on ollut #13 Tuomas Raistakka.

Pantterit pelaa todella aktiivista ja nopeaa salibandya, ja tiettyjen pelaajien räjähtävä lähtönopeus mahdollistaa todella nopeat käännöt, millä nykypäivän salibandyssa kyllä tulosta tehdään. Toisaalta helitä sujuu myös pallonhallinta hyvin viisikkona ja myös sillä he osaavat puhkoa monta sarjan puolustusta. Omalla alueella joukkue varjelee maalinedustaa todella tiiviisti, eikä joukkueen kulttuuriin ole koskaan mikään arkailu fyysisen pelin osalta kuulunut, se muistetaan jo LFT:n ajoilta.

Ottelun seuranta

Live- stream (YouTube) Kolmas kerta toden sanoo, tällä kertaa pitäisi toimia, Riihimäellä on hyvät yhteydet!

Ottelun Seuraa häntä- pelaajat:

#7 Eevertti Hietanen, RSS Panthers/FoSu

Koko 1.Divisioonan pistepörssin kärjessä keikkuu Panttereiden ykköstähti Eevertti Hietanen. Hyvillä käsillä, tulisella laukauksella ja loistavalla nopeudella varustettu Hietanen on jo vuosia kuulunut ikäluokan kirkkaimpiin lupauksiin ja on myös ollut osa FBA United 1- joukkuetta jo pitkään. U16- Maajoukkueen porttejakin kolkutteleva Hietanen on tämän sarjan Top 3- yksittäisiä pelaajia ja hänen tehonsa auttavat Pantterit nappaamaan tällä kaudella vielä monta täyttä pistepottia.

#90 Roope Sihvola, Happee

Roope on vetänyt tällä kaudella kentällä jo monessa roolissa. Parhaimpia ominaisuuksia hänellä ovat hieman laiskannäköinen, mutta silti todella tehokas karvauspelaaminen sekä hänen timanttinen pelisilmänsä; Roope on tälläkin kaudella tarjoillut ketjukavereille mitä mahtavimpia maalintekopaikkoja, joista nyt kaverit ei ole vaan viihtinyt tehdä. Viime peleissä Roope otti tosin vähän pahan pojan rooliakin, kun jäähyllä tuli istuttua minuutti jos toinenkin, joku jäähy nyt tuli kyllä ihan naamakertoimella. Tulevassa ottelussa Roopelta tullaan taas näkemään noita hyviä ominaisuuksia, vai mitä? ;)

Happeen edellisen viikonlopun voitot TPS FT:stä ja USB:stä eivät irronneet mitenkään kauniilla esityksellä ja nyt olisikin taas oiva paikka parantaa siihen omaan hyvään pallolliseen peliin, sillä nyt vastus ei tule antamaan yhtään armoa. Tosin kovat pelit on aina sytyttäneet, jos historia näiden joukkueiden välillä (ja edeltävien joukkueiden) antaa yhtään osviittaa, tulee sunnuntain pelistä todella vauhdikas ja fyysinen vääntö, jossa keneltäkään alle 110% asenne ei ole hyväksyttävää. Sehän ei toki ole ongelma!

Yläkerran studion asiantuntijoiden esiinnostamat pointit otteluun ovat seuraavanlaisia:

Viime kauden traditioon on palattu; mitähän #98 nyt unohtaa Jyväskylään ja huomaa sen pelipaikalla?

Tietääkö #88 missä on Riihimäki?

Onko #8 telineissä?

Viedäänkö #21:ltä taas tehopisteitä?

Mihin numerosarakkeeseen #90 saa merkintöjä?

Nauttiiko #31 jälleen hallin musiikkivalikoimasta?

Nähdäänkö penkin takana comeback vai mennäänkö tutulla ja (epä)turvallisella triolla?

Soiko #22 kajarista taas vaihteeksi ihmisen korville soveltuvaa musiikkia?

Pääsekö #17 paikalle ilman ylinopeussakkoja?

Keskustellaanko tuomarien kanssa?

Mikä on päivän menú?

Sunnuntaina siis kauden tähän mennessä kovin kamppailu edessä, eksykäähän maakuntamatkailijat ihan paikalle asti Riksuun kannustamaan Happee voittoon tai seuratkaa vähintään striimin välityksellä, kun sen toimiminen on pitkästä aikaa mahdollista, jopa todennäköistä!

"Anfangen ist leicht, beharren eine Kunst".

#riksurytkettä

- JK -


   
Lisää uutisia
C1 -juniorit -03
«  Lokakuu   »
Kategoriat