Divari jatkuu "paikalliskamppailulla"
26.9.2018 1:08 Uutisointi / C1 -juniorit -03

Sunnuntaina vieraaksi saapuu Hatsina

Happee pelaa C1- poikien 1.Divisioonan seuraavan ottelun tulevana sunnuntaina, kun edessä on jälleen kotipeli ja vieraaksi saapuu sarjan ja ikäluokan kovimmassa derbykamppailussa Mikkelin Hatsina. Joukkueet ovat vuosien mittaan vääntäneet tiukkoja pelejä, eikä SM- karsinnoissa pelattu kamppailukaan pettänyt viihdearvoltaan, vaikkakin tuossa pelissä molemmat joukkueet tuntuivat olevan vähän telineissä peleillisesti. Nyt pelataan kuitenkin todella isoista pisteistä jo tässä vaiheessa kautta, sillä muun muassa nämä kaksi joukkuetta kuuluvat siihen porukkaan, jotka keväällä taistelevat sarjan kärkisijoista ja paikoista SM Playoff- karsintaan. Mutta eipä mennä sinne ihan vielä, tässä olisi vielä tosiaan 21 sarjapeliä pelattavana ennen sitä, reenatakin kannattaa jossakin välissä!

Joukkueiden kohtaamiset ovat aina olleet tiukkoja vääntöjä, ja Hatsina on yksi niistä joukkueista tässä ikäluokassa, joka on meille aina paha vastus. Joukkueen kirkkaimpina tähtinä loistavat puolustaja #25 Olli Waris sekä hyökkääjä ja kapteeni #19 Arttu Haapala, jotka kuuluvat molemmat sarjan parhaisiin pelaajiin. Hatsinan maalia vartioi myös sarjan Top 3- veskari #1 Jusa Kauppinen. Hatsinan pelaajarunko on pelannut yhdessä ihan vaippaiästä saakka ja joukkueen viisikkopelaaminen on parhaimmillaan sarjan sekä ikäluokan eliittiä. Parhaimpamme saadaan taas tehdä, sillä Hatsinalla on varmasti vähän hampaankolossa karsintojen ottelusta, jonka Happee voitti vaiherikkaassa pelissä 4-6. Tiukka vääntö tulee taas, sunnuntain pelin viihdearvo on toivottavasti maineensa veroinen! Voidaanko tätä ottelua ruveta pian kutsumaan jo uudeksi salibandyn El Clasicoksi?

Sarjan tilastot

Live- Stream (YouTube)

Seuraa häntä- pelaajat:

#21 Tino Keski-Jaskari, Happee

Joukkueen kovimpiin työmyyriin kuuluva Tino keikkuu avauskierroksen jälkeen myös joukkueen pistepörssin kärkipaikalla osuttuaan kahdesti Kooveeta vastaan. Tino ei yleensä näin hirveästi tehoile, mutta onko tämä nyt uusi suunta? Jokatapauksessa vastustajan kannattaa pitää tasapainostaan huolta, kun Tinon kanssa kulmavääntöön menee; Seinäjoella painiksvatuksensa saanut KooJii nimittäin ei siellä armoa tunne!

#55 Eemeli Parkkinen, Hatsina

Hatsinan FBA- tähtien takaa kovimpana nimenä nousee esiin sarjan vaarallisimpiin maalintekijöihin kuuluva Eemeli Parkkinen. Hän onnistui SM- karsinnoissa rankaisemaan Happeeta jo kahdesti todella näyttävillä laukauksilla. Yhteensä hän summari SM- karsintoihin hurjat yhdeksän täysosumaa ja sarja- avauksessakin Josbaa vastaan syntyi pörssit 2+1. Parkkinen on ulottuva pelaaja, joka osuu tyylillä kuin tyylillä ja paikasta kuin paikasta, eikä hänelle saa antaa yhtään ylimääräistä tilaa kentällä tai omissa soi.

Happeen edellinen peli Kooveeta vastaan oli hieno taisteluesitys, mutta pelillisesti jäätiin kauas omasta tasosta ja siihen haetaan nyt parannusta. Läpi viikon on keskitytty viime pelin heikkojen kohtien treenaamiseen, ja sunnuntaina Palokkaan asteleekin jälleen astetta valmiimpi Happee. Toki myös asenteen on oltava vähintään samalla levelillä kuin viimeksi, Hatsinalla nimittäin se on ainakin kova! Nöyränä täytyy siis peliin lähteä.

Kaikkitietävän Pääkallo.fi keskustelufoorumin polttavien puheenaiheiden ulkopuolelta on hyvä kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

Joko #98 tietää mikä on Liigapörssi?

Miten #17 koeviikko meni?

Monenko vastustajan yli #5 rynnii tällä kertaa?

Häikäseekö #8 uudet sählytossut?

Kuinka monta syöttöpistettä #88 saa itselleen puhuttua?

Onko Palokan mikkiin löytynyt patterit?

Liittyykö valmennus Liigan linjaukseen mukaan ja ei purnaa tuomareille? (Vastaus: Tuskin)

Huomenna sunnuntaina siis taattua salibandyviihdettä Palokassa tarjolla, saavuthan paikalle, jotta saadaan katsomo täyteen ja kannustetaan Happee voittoon!

Das Glück hilft dem Kühnen.

- JK -


   
Lisää uutisia
C1 -juniorit -03
«  Lokakuu   »
Kategoriat