Sarja- avaus lauantaina!
19.9.2018 15:28 Uutisointi / C1 -juniorit -03

1.Divisioonan avaukseen vastustajaksi saapuu Tampereen Koovee

Tulevana lauantaina 22.9.2018 on pitkästä aikaa taas juhlapäivä Jyväskylässä, kun Happeen C1- pojat aloittavat taipaleensa valtakunnallisessa 1.Divisioonassa ja vieläpä kotiareenalla! Palokan koulukeskukselle vieraaksi saapuu Tampereelta sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuva Koovee. Ottelu alkaa mitä mahtavimpaan prime time aikaan klo 18.00. Ja kyllä, samoihin aikoihin pelataan Monnarilla myös miesten Salibandyliigan kotiavaus (kiitti vaan Salibandyliiga, yhtään ette taas osannu huomioida meitä, itsekkäät ketaleet!); meidän pelissä et ehkä näe kentällä Kotilaisia, Kohosta ja kumppaneita, mutta Palokassa näet ison joukon tulevaisuuden liigatähtiä. Plus meidän matsiin on vapaa sisäänpääsy!

Lauantaina kohtaavat siis kaksi saman kohtalon kokenutta joukkuetta, kun Pelicans SB oli meidän molempien tiellä matkalla SM- sarjaan. Mutta hienoa kuitenkin pelata tamperelaisia vastaan, sillä ainakin viime kauden kohtaamiset antavat osviittaa siitä, että todella tiukka peli on tulossa. Kooveella on yksi sarjan laadukkaimmista materiaaleista, kärkipäässä FBA United 2- kokoelmaankin kuuluvat #27 Roni Kranni ja #71 Topi Nikkanen. Tehokkaita SM- karsinnoissa olivat myös #29 Veeti Salminen sekä 04- ikäluokan Suomen parhaimpiin kuuluva #88 Valtteri Vähäsöyrinki. Puolustuspäästä kannattaa kiinnittää huomio entiseen Classic- peluriin #26 Julius Viljaseen. Maalin tilkitsee niinikään United- pelaajiin kuuluva #77 Elias Anson. Mielenkiintoista on myös nähdä, esiintyykö Kooveen kokoonpanossa sarjan taidollista eliittiä edustava ja viime kaudella C1 SM- sarjassa pelannut #42 Veeti Kuronen. Kooveen fyysinen ja suoraviivainen, nopeaan pelinkääntöön ja oman alueen tiiviiseen tilkitsemiseen perustuva salibandy on myrkkyä varmasti monelle 1.Divisioonan joukkueelle tänä vuonna, ja Happeekin saa lauantaina venyä aivan parhaimpaansa, jos pisteet meinataan sarja- avauksesta meidän nimen perään sarjataulukossa saada.

Ottelun seuranta

Iloksemme ja iloksenne, kaikkien iloksi siis, voimme ilmoittaa, että myös tällä kaudella pelimme näkyvät Finland Floorball Boys 03- YouTube- kanavalta livestreamina! Samalta kanavlta katsottavissa myös kaikki muut C1- poikien valtakunnaliiset pelit (SM ja 1.Divisioona). Tästä iso kiitos kaikkien seurojen taustoille, että tämä projekti pysyy elossa! Näin voit seurata koitoksiamme etänäkin myös tällä kaudella :)

Finland Floorball Boys 03- kanavalle tästä.

Seuraa häntä- pelaajat:

#8 Miro Oksanen, Happee

Happeen alkukauden tehokkain pelaaja on ollut joukkueen Duracell- kentän vasen laita Miro Oksanen. Aina hyvänä maalintekijänä tunnettu Miro on löytänyt hyvän harmonian Eeliksen ja Matiaksen kanssa ja heidän kenttänsä on ollut tuhoisa niin SM- karsinnoissa kuin harjoitusotteluissakin. Sen lisäksi, että Miro iskee maaleja liukuhihnalta, on hänen karvauspelaamisensa myös joukkueen eliittiä ja sen alla monikin vastustaja tulee tällä kaudella mielensä pahoittamaan.

#29 Veeti Salminen, Koovee

Jo pitkään Kooveen runkopelaajiin kuulunut pitkänhuiskea Salminen oli Sm- karsinnoissa Kooveen kantavia voimia iskemällä viiteen otteluun tehot 6+1=7. Hän on tuonut Kooveelle hyvin leveyttä tehokkaiden Krannin ja Nikkasen takaa, ja on kentällä jatkuva maalintekouhka. Pituutensa ansiosta hän on kentällä myös vaikea pideltävä pallon kanssa.

Happee haki tällä viikolla pelituntumaa O2JKL B- poikien Kilpajoukkuetta vastaan, ja pelistä tuloksena oli vakuuttava 10-1 voitto, kovempaankin oli ainekset tosin. Joukkueen kokoonpano on elänyt tällä viikolla paljon, mutta varmaa on, että ihan mikä tahansa kokoonpano lauantaina kentälle asteleekin, on siinä voittavaa ainesta! Myös viime kaudella Happee C2 Valkoisessa joukkueessa pelanneita "debytantteja" tullaan kokoonpanossa jo lauantaina näkemään. Kooveen peliä on opiskeltu läpi koko viikon, ja siihen on yritetty löytää vastalääkkeet; lauantai sen sitten näyttää osuiko resepti oikein.

Loppuun vielä kauden avauksen polttavat puheenaiheet:

Onko amppareita hatullisella kurittanut #91 lapa jälleen kuumana?

Entä monesti iskevät Duracellit #5 ja #8?

Löytääkö #88 ajoissa pääkaupunkiseudulta kotiin?

Ketkä debytoi?

Tai ketä nyt yleensäkin eksyy kokoonpanoon asti myös vanhoista pelureista?

Pelaako Palokan äänentoisto kerrankin heti kauden alussa?

Saavuhan siis lauantaina paikan päälle sarja- avaukseen kannustamaan hirvet voittoon ja ensimmäiseen askeleeseen kohti kevään isompia karkeloita!

"Die beste Verteidigung ist der Angriff".

- JK -


   
Lisää uutisia
C1 -juniorit -03
«  Lokakuu   »
Kategoriat