Kausiennakko 2018–19 – Happeen Naiset
Julkaistu: 24.09.2018 00.00

Kausiennakko 2018–19 – Happeen Naiset

Happeen naisten edustusjoukkue pelaa kaudella 2018–2019 kakkosdivisioonaa Sisä-Suomen lohkossa. Kyseessä on joukkueen toinen kausi tällä sarjatasolla, debyyttikauden päätyttyä viime keväänä vakuuttavaan neljänteen sijaan. Matkassamme nelosdivariajoilta asti mukana olleet tietävät, että tyylinämme on ollut viettää kullakin divisioonatasolla kaksi kautta ja jatkaa sitten matkaa ylöspäin, ja näin ollen tulevalle kaudelle onkin nimetty tavoitteeksi sarjanousu.

Tätä päämäärää lähtee tavoittelemaan jälleen laadukas ja tasavahva, joskin hieman aikaisempia vuosia enemmän muutoksia kokenut pelaajarunko. Lähtijöitä, lopettajia ja välivuoden pitäjiä on tällä kertaa moninainen joukko mitä moninaisimmista syistä. Kaikeksi onneksi Jyväskylä valovoimaisena kaupunkina houkuttelee joka syksy puoleensa uusia, muualta (tällä kertaa kauimmillaan aina Rovaniemeltä saakka) muuttavia salibandytaitureita, ja niinpä hirvipaidassa nähdään tulevalla kaudella uusina kasvoina Siiri Huhtala, Erika Kaustinen, Teija Pohjonen sekä Anette Talkio.

Kokoonpanoamme täydentää myös koko joukko paluumuuttajia. Jo aiemmin joukkueemme kanssa treenannut Emilia Mononen saapuu vahvistamaan maalivahtiosastoa, Alma Rinta-Pollari (se alkuperäinen tiedotusvastaava) taas vietti viime kauden opiskelijavaihdossa Prahassa ja palaa nyt Suomen kentille. Miia Syrjä puolestaan hyppää välivuoden jälkeen takaisin askiin tuoreena äitinä, ja Nea-Leena Vihreäsaari kuntoutuu pitkästä ja vaikeasta polvivammasta, päästen toivottavasti kauden mittaan myös palaamaan tositoimiin.

Kauden alku lähestyy kovaa vauhtia, ja on siis korkea aika ilmoittaa virallisesti Happeen naisten lopullinen kokoonpano, joka tulee tässä!

Maalivahdit:

Hanna Räsälä

Emilia Mononen

Puolustajat:

Anette Talkio

Siiri Huhtala

Imma Huikkonen

Nea-Leena Vihreäsaari

Alma Rinta-Pollari

Eeva Karppanen

Mari Kankaanpää

Veera Tukia

Hyökkääjät:

Tanja Kivelä

Eve Kirmanen

Emilia Pesonen

Siiri Jussila

Netta Kalenius

Anmariia Kärkelä

Emma Taavettila

Erika Kaustinen

Roosa Karjalainen

Teija Pohjonen

Miia Syrjä

Kausi käynnistyy sunnuntaina 7.10 Ylöjärven liikuntakeskuksessa, jossa vastaan asettuvat viime kaudelta tutut SBS Tamppi sekä paikallisvastustajamme TiPa. Koska O2 nousi viime kevään päätteeksi ykkösdivisioonaan, Jyväskylän derbyt jäävät valitettavasti tulevalla kaudella vähiin, mutta silti odotettavissa on tiukkoja, kovia ja jännittäviä pelejä läpi koko sarjan. Lohkomme muista joukkueista Gunners, MIG, Plisku sekä RSS Panthers ovat tuttuja kavereita viime kaudelta, ja nousijajoukkueet RoPo sekä SBT PaPo muistetaan kolmosdivariajoilta. Kaikkien kanssa on pelattu kovia otteluita, joten helppoja pisteitä ei varmastikaan ole luvassa. Päivän kunto ja flow ovat myös heilautelleet keskinäisten otteluiden tuloksia hyvinkin toisistaan poikkeaviksi, eikä Sisä-Suomen lohkossa välttämättä vältytä yllätyksiltä tänäkään vuonna.

Kuten kaikki tietävät, Suomessa koettiin yksi kaikkien aikojen kesistä, joten treenaaminen ei välttämättä ollut lämpöaaltojen keskellä aina se prioriteetti numero yksi. Syksyn tullen olemme kuitenkin saaneet harjoituksissa hyvän pöhinän päälle, kesänsä muualla viettäneet takaisin kaupunkiin ja uudet tulokkaat lupaavasti rinkiin sisälle. Lupaamme, että lokakuun 7. päivä Ylöjärvelle saapuu valmis ja voitonnälkäinen joukkue, ja kausi 2018–19 saadaan positiivissa merkeissä käyntiin!

Seuran uusimmat

Happee Ry

0792665-8

Toimisto: Pääskyntie 4

40320 JYVÄSKYLÄ