Happeen ensimmäinen millenium-pelaaja debytoi liigassa viikonloppuna
6.11.2018 12:39 Uutisointi / Happee Miehet

Happeen ensimmäinen millenium-pelaaja, Kaapo Siekkinen debytoi miesten salibandyliigassa viikonloppuna.

Kaapo Siekkisestä seuraava seuran oma kasvatti, joka debytoi miesten salibandyliigassa.

Happeen ensimmäinen millenium-pelaaja, seuran oma kasvatti Kaapo Siekkinen debytoi miesten salibandyliigassa viikonloppuna, kun Happee kohtaa miesten salibandyliigassa perjantaina vieraskentällä Indiansin ja lauantaina kotona hirviteatterissa Steelersin.

Happeen A-nuorten joukkueessa ja U19 maajoukkueessa tällä kaudella esiintynyt Kaapo Siekkinen saa ensimmäisen tulikasteensa miesten salibandyliigassa viikonloppuna. "Ihan mahtava päästä testaamaan omaa tasoa isojen poikien kentillä. Aina olen kattonut salibandyliigan tähtiä ylöspäin ja nyt on mahdollisuus päästä samalle kentälle pelaamaan. Ihan mahtavaa!", toteaa viikonloppua innostuneena odottava Kaapo Siekkinen.

Tällä kaudella ensimmäiset liigapelit Happee-paidassa on jo pelannut 1997-syntyneet Tommi Taimisto, Oscar Salminen ja Eppu Suhanto, jotka olivat vielä viime kaudella Happeen A-nuorten pelaajia. Nyt vuorossa on seuran ensimmäinen millenium- pelaaja, 18-vuotias Kaapo Siekkinen. "Tämä on iso ja tärkeä osa tätä uutta Happeeta, jota olemme 2 vuotta sitten alkaneet rakentamaan. Haluamme, että seuran omat juniorit kasvavat sekä urheilijana että ihmisenä tässä ainutlaatuisessa seurayhteisössä ja saavat aidosti mahdollisuuden päästä pelaamaan miesten salibandyliigassa omalla paikkakunnalla. Sen vuoksi olemme panostaneet seurassa joka vuosi enemmän ja enemmän resursseja junioritoimintaamme ja ennenkaikkea sen laatuun.", kertoo seuran valmennuspäällikkö Tero Kotilainen.

Lauantaina Happeen liigajoukkue kohtaa Steelersin monitoimitalolla 17:00.


   
Lisää uutisia
Happee Miehet
«  Heinäkuu   »
Kategoriat